Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz Yerix #74354 üzenetére

    Ezeket amiket belinkeltél használtad is már őket és le is tesztelted?

    Ha nem akkor ne linkelgess feleslegesen olyat ami NEM is jó a BOX-hoz! :O

    1, 45x45.ös borda NEM FÉR el! de még a 35x35.is nagyon neccesen! Biztonságosan, úgy hogy nem ér bele semmi más alkatrészbe a 30x30x8.mm a jó méret.(természetesen a vaslemezt ki kell venni ehez is)

    2, az ilyen és hasonló olcsó vacak thermal ragasztóknak rettenetesen rossz a hővezető képessége 0.6W/m.k vagy még ennél is kevesebb, viszonyítás alapjául az MX4.nek(amit én teszek a bordák alá) 8.5W/m.k a hővezető képessége tehát több mint 14X jobb!

    3, ezek a 3M-es vékony 2oldalas ragasztók is lófingot érnek, kár ezekkel is foglalkozni

    MÁS

    Már írtam erről, sz.tem nem is 1X
    Kipróbáltam hogy mennyit számít az X96Max nál ha lecseréljük a gyári vaslemezt a lehető legnagyobb(vaslemezt kivéve, a műanyag tartóit kifaragva 35x35x10mm) bordára ami belefér a házba, kb SEMMIVEL nem lett hűvösebb(1-2.fok mínusz).
    Pedig én MX4.et tettem a borda alá nem olyat ami nem viszi át rendesen hőt a bordára. X96MAX nál az a probléma hogy itt is fejjel lefelé van az egész cucc a házban, a borda így lefelé néz a meleg meg ugye felfelé akarna menni de nem tud, sőt semerre nem tud menni mert NAGYON rossz a ház szellőzése!

    Szóval nincs értelme bordát rakni a X96MAX ba mert nem lesz jobb! Többet ér amit már szintén többször leírtam JÓ MINŐSÉGŰ 3,5mm vastag thermal padot tenni a gyári helyére(a vaslemezből a csavart kivéve), aminek legalább 5W/m.k a hővezető képessége és hagyni a gyári vaslemezt hűtésnek.
    Teszteltem az itt belinkelt 30x30.as kerámia lapos hűtést is a thermal pad helyett de azzal sem volt jobb a hőfok szóval az sem ér többet csak drágább mint a thermal pad.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák