Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Vtmk

    tag

    válasz dzz #70537 üzenetére

    Újra buildeltem egyedi git-re. Jó most csinálok először ilyet.
    Két tervem van most a SYSTEM.el kapcsolatban.
    Az egyik a kodi menüből pontosabban a beállításokból ki szeretném szedni az ssh ki és be kapcsolást és a jelszó módosítást.

    Ezen felül a client versiont (Useragentet) akarom átírni mivel a sorozatbarat useragent alapján tiltják a fiókod. Tehát szép és jó hogy beregelsz de amint kodi féle agent-tel megjelensz már löknek is a levesbe...

    Coreelec 9.2.2 választottam mivel itthon van 2db x96s905x 2/16GB és egy s905x3 max+ 4/64GB

    És ezen rendszer mind2-őre felszalad. Most két box még röfög alapon. Az egyik s905x libreelec 8.2.3.1 kodi 17 a max+ pedig coreelec 9.2.2 ng-n de ehhez még nem nyúltam. Van még egy s905x box a gyerek szobájában van most teszt céllal azon van fenn most amit csináltam betölt teszi a dolgát,de még főzésben van ezen dolgok miatt. Kitudja ha netán véletlen ráérzek és megkedvelem kicsit mélyebben is megismerem majd.

    Apropó csak kíváncsiságból a Libreelec 9.2.2 és a coreelec 9.2.2 tényleg ennyire különbözik szerkezeti felépítésben? Olyan mintha a libreelec teljesen megújult volna működésben és file szerkezetben is. DE még a kernelt se tudom unpackolni.

    Tanulok mindig. Okulok - Szerelek. --> nrg_52 Ez csak az aláírásom. Nem mindig sikerülhet az életben amit szeretnél. De ha közel vagy hozzá már fél siker. Nekem egy célom volt a család. És megkaptam. Ezen felül már csak grátisz az élet.

Új hozzászólás Aktív témák