Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mexel

    veterán

    válasz DroiDMester #62491 üzenetére

    Érdekes hogy amíg nem jelentek meg a 905X2-k vagy nem volt rájuk CEaddig nem fröcsögtél ennyire más boxokra. Most már bárki említ bármit, te csak és kizárólag ezeket ajánlod.
    Kifejtenéd hogy egy 912-esen miért nem lehet 4K-t nézni? Hiszen még egy 1/8gb-os 905X-en is lehet 4k-t nézni CE alatt.
    Amíg a deinterlace miatt nem ment a CE rendesen 905W alatt megértettem az miért nem volt ajánlott, de sokan vettek azóta olyat és CE-vel használták amióta megoldódott a dolog ( plusz javított droiddal) full hd-ig és a mai napig elégedettek. Ehhez képest egy olcsóbb 912-es ami mindent visz ( bármit is mondasz) akkor is jó vétel. Én inkább veszek egy Tanixot mint pl egy klón beelink-et.
    ( régebben mintha a klónokat sem nagyon ajánlgatta volna senki éppen az eltérő hw-k miatt, most meg már csak ali-s ajánlások vannak pedig ott volt a legtöbb klón az ebay-el egyetemben, és voltak megbízhatóbb források ahol általában ugyanolyan hw-ket adtak. Ha az a pár dollár az oka, akkor megint szembe megy a fórum a régebbi szemléletével, ugyanis azt mondták akkor hogy nehogy már pár $ különbség miatt vegyen valaki rosszabbat pl 905W-t)
    Na mindegy, részemről lezárva, én nem is ajánlok és nem is nagyon írogatok, csak már feltűnt pár változás ami érdekes számomra, főleg a stílus ahogy ez történik. ( nem kell nagybetű és trágár lekezelő írás, nem ezzel lehet leginkább meggyőzni szerintem az embereket, max elüldözni innen.)

Új hozzászólás Aktív témák