Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • C. s.

  addikt

  válasz blakey #39554 üzenetére

  Mindenhol azt írják, hogy gyárilag rajta van a Kodi. Furcsa, hogy ezen nincs. (Teljesen új készülék!) Egyébként elem sem volt a csomagban. Akkor még nem tűnt furcsának, 2 ceruzaelemen nem akadnék ki, de már attól tartok, hogy valami visszaküldött cuccot kaptunk, amiből az előző tulaj kicsórta az elemet. Remélem, ez fedezte a szállítás költségét! ;] De hol a Kodi?

  Szerintem jó dtb-t használok, mindkét változatot újra kiírtam, mert csak akkor jön elő ez a beállítási lehetőség. A 7-esnél ezzel írtam fölül, a Mixnél pedig azzal, ami a saját kártyáján van.

  Köszönöm a letöltési ötletet, majd este megnézem, mire jutok vele. De akkor sem fér a fejembe, hol a Kodi...
  Képek: 1 --> 2 --> 3

  A wifire minden más csatlakozni tud. Sőt, a gyári oprendszerrel ez is rendesen csatlakozik a nethez, az időjárást frissítette is, de minden máshoz fiók kell. (Amit nem lehet létrehozni az adatbevitel miatt.) Csak az LE alatt is instabil.

  dugesz77:

  Köszönöm. 2 napja érkezett. Nem szívesen tenném, de ha ez ilyen, akkor inkább megírom a boltnak, mi van, és elállok a vásárlástól. Ne küldjenek másikat, nehogy ugyanezt kapjuk vissza. Inkább megvesszük máshol.

  [ Szerkesztve ]

Hozzászólok Aktív témák