Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mexel

    veterán

    válasz DoItYourself #34651 üzenetére

    Akkor félreértettem, mert csak a 3,5-es kimenetet írta, később pedig hogy életre kelthető az av kimenetben lévő SPDIF. Mellé írta hogy a 3,5-ös kimenetet használja. Éppen most nézem a linkelt boxot. Számomra megtévesztő volt az írása elsőre. Így nem sok pláne van a dologban, nem ugyanaz a 3,5 jack kimet mint SPDIF, és 3,5 AV aljzat mint átalakítható SPDIF. Mert akkor ez utóbbi csak " népmesének" tűnik így valóban. Igaz más is írta hogy megy, bár én sem nagyon hiszem hogy ezt a kínaiak beépítenék egy ilyen eszközbe.
    SPDIF kimenetet használni SPDIF-nek nem nagy kihívás végül is :)

    Pelican: ha nem tudod hogy egy hifi lejátszó miért kerül annyiba akkor kár leírni. Pl a válogatott minőségi alkatrészek, a táp aminek a minősége nagyban befolyásolhatja a hangot, sőt még a tápkábel sem mindegy milyen, jól elhelyezett és elválasztott alkatrészek, stb-stb, minden amitől igazán minőségi lesz egy lejátszó.
    Tudom hogy nem azért kérdezted mert nem tudod, csak azértmert én írtam, de akkor tudod hogy minden kábelnek "más" hangja lehet, (nekem még az irányuk is meg van jelölve). A kábeleket is be kell járatni, még egy usb-s dac-nál is vannak különbségek usb kábel és kábel között akár. Van cd lejátszóm ami akkor szól legyszebben ha "le van súlyozva" ( ami szerintem már nem igaz de a többi márkatárs szerint igen), de az tény hogy a rezonancia sokat számíthat. van olyan futóművem amin csak optikai kimenet van és semmi más felesleges elektronika nincs nagyon elhelyezve a dobozba hogy a hang a legjobb legyen, a kijelzők is lekapcsolhatóak a komoly eszközökben, mert ez mind-mind ronthatnak a hang minőségén.
    Sok egyéb lenne ami már vagy hihető vagy nem, de aki ebben kicsit hangyás az ezt mind elhiszi és jó esetben hallja is.
    Na ezekben a boxokban azért ezek a dolgok nagyon nem találhatóak meg még. Igen sok minden számít ezen kívül, de szerintem te is tudod. Ez nem azt jelenti hogy nem szólhat jól a box, de hifinek semmiképpen se nevezzünk egy 10e ft-os készüléket szerintem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák