Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • SunMount3r

    nagyúr

    válasz junkpod #34619 üzenetére

    Genius SP-HF1250B hangfalak. Anno mikor direkt ezt teszteltem, még 16.1-es KODI-val, nekem gyér és kissé nyers volt a hangminőség. A gyári HiMusic-al kb. egy szinten volt. A Poweramp-al viszont szép javulást értem el, sokkal részletesebb és finomabb lett.

    (#34620) mexel: Ha a házimozi erősítőnek jó DAC-ja van és konverter szoftvere van, akkor miért ne lenne jó minőségi sztereó zenehallgatásra? Persze mindig van jobb, feljebb és feljebb, de el lehet érni egy egyénileg kielégítő szintet a nélkül is, ha csak direkt erre milliókat (esetemben inkább még százezreket se) költene az ember.

    Sőt, Android-on ott az opció még az USB-s DAC használatára is, ha valaki elégedetlenkedne a beépítettel és akkor már erősítő sem kell.

    A másik: Vannak igen jó képminőségű Android-os lejátszók is. A Hisilicon chipesek biztosan azok, meg lehet ezt a részét oldani Android-on is.

    (#34624) dgyuri0123: Szerintem meg éppen, hogy te írod fordítva. A DAC a hardver-es része, az eleve adott és változatlan, az az "alap". Erre jön rá a szoftveres környezet, amitől már az függ, hogy mennyit tudunk kihozni belőle.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák