Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • interstate76

    addikt

    válasz TCr #3308 üzenetére

    Én azt gondolom, hogy a Kodi/LE/OE nagyobb kényelmet biztosít a számunkra, mint bármelyik dedikált médiaplayer, és én ezt annak fényében különösen nagyra értékelem, hogy egy olcsóbb eszköz nyújt jobb szolgáltatást, mint egy drágább, ráadásul utóbbi célhardver.

    Ezzel együtt persze engem is frusztrálna, ha nem lehetne megállítani a filmet, mert fagyna tőle a rendszer. Ezek szerint a reset nem oldotta meg a dolgot?

    Furcsa, mert direkt kipróbáltam, és nálam semmi gond nem jelentkezik, ha megállítom a lejátszást 1-2 percre. A hdmi cec bekavart, amikor belkapcsoltam a TV-n, de mióta deaktiváltam, újra teljesen problémamentes minden. Mi lenne, ha kipróbálnál egy másik SD kártyát?

    Egyébként egy 120 Mb/s-os bitrátájú, full hd tesztvideóval próbálgattam: android alatt is viszi, de fél perc alatt volt kb. 15 drop és 30 skip, LE alatt mindkettőből 0.

    téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... továbbá eladó Xiaomi Mi 12T Pro, Teclast P26T tablet és PS4 játékok (Far Cry 4, Heavy Rain & Beyond Two Souls, Prey, The Evil Within 2)

Új hozzászólás Aktív témák