Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mexel

    veterán

    válasz kacsa7 #27722 üzenetére

    Ezért jó a Mecool :)

    Na egy jó hír ( remélem):
    Djnice vállalta hogy teszteli az AFR-t és azt mondja tökéletes a 23.976 lejátszás SPMC és MXplayer alatt is, remélem valóban így van mert az jó lenne, de Ő legalább ért hozzá neki hiszek ebben. Tehát akkor már ha minden igaz működhet a kedenciahelyes lejátszás android alatt is.
    Találtam megoldást amivel talán egyszerűen (?) telepíthető lesz, és akár ki és be is kapcsolható egy app-on belül. Hozzáadható a zajcsökkentés kikapcsolása is, így szerintem jobb kép ( mint a minixeken)
    (Én úgy vettem észre hogy youtube alatt nem működik az AFR, ezt még meg kell nézni valakinek aki tud tesztelni majd)
    Mivel van megoldás a pixelesedésre is és az SPMC futtatására is Android 7 alatt, megpróbálom hamarosan összefoglalni egy blogban és akit érdekel mert droidot használ az telepítheti ezeket, így lejátszik minden filmet hiba nélkül a lejátszó. Ez működik S912, S905X és 905W alatt is. Még sokat tesztelek és próbálom tökéletesíteni ( pl a scriptbe belekerülhet az immersive mód is mert sok box nem jól kezeli az értesítési sávokat, és így megoldható hogy ha az egeret alulra vagy fentre visszük lássuk a sávot, de aztán automatikusan eltűnjön - ez nem minden boxon egyértelmű ezért lesz ilyen verzió is)

Új hozzászólás Aktív témák