Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mexel

    veterán

    válasz junkpod #26915 üzenetére

    Nem akarsz valóban lekattanni rólam? Keresd már még meg hogy hány vessző és ékezet hibám van, azokat is ki kellene emelni talán.
    1: ahhoz szólok hozzá amihez akarok. Szerinted a terra minek a rövidítése te szerencsétlen?
    2: akkor szoktam hozzászólni ha remélem hogy tudok érdemben válaszolni, veled ellentétben aki akkor szól ha baszogatni kell valamiért, vagy keresni valamit amibe bele lehet kötni. ( egyébként ki fene vagy hogy ennyire megtaláltál engem?) Másrészt akkor szólok hozzá egy fórumhoz amikor akarok, vagy amikor már ennyire felbaszod az agyam azzal hogy minden szavamba megpróbálsz belekötni okkal-ok nélkül napok óta, főleg amióta azt mertem mondani hogy az android sem rossz.

    A box dolgot azért kérdeztem mert azt írtad minden DVB T-s tudja a DVB C-t. Mivel ez így nem igaz, főleg nem más DVB tunereknél, STB-knél, azért kérdeztem miről beszélsz, hátha lemaradtam valamiről és valami új box szabvány van amit nem tudok. ( ezt éppen más is megcáfolta most,) De nem hiszem hogy új szabvány van, hanem megint valami nagyot akartál mondani, mindegy mit csak olyat ami az én írásomnak ellentmond.
    Ha tiéd a topik vagy a ph akkor szólj mert majd mindig engedélyt kérek tőled ha szólni akarok ( de addig állj fél lábon)

    Mi lenne ha ezentúl semmilyen szinten nem reagálnál az írásaimra, ha nem tetszik lépj át rajta. Én is ezt fogom tenni mert már unom ezt a szintet amit képviselsz. Olyan mint valami politikai topikban, ahol csak neked lehet hozzászólási jogod és csak a te véleményed mérvadó, mert csak te tudsz mindent és mindenki máshülye aki máshogy gondolkodik. Szerinted annak mi az oka hogy egyre többen keresnek meg napok alatt priviben és nem ide írnak, és azt mondják itt nem akarják megkérdezni mert pár ember úgyis csak lehurrogná őket ha droiddal kapcsolatban kérdeznek. Vajon kire gondolnak, ki emeli ennyire a topik fényét ?
    Részemről lezárva, lehet hogy az egész topikot nagyívben itthagyom hogy örülj, megyek más helyre ahol értékelik ha valaki próbál normálisan segíteni, sajnos egyik sem magyar nyelvű. De érdekes módon ott nincs ez a kicsinyes primitív beszólogatás.

Új hozzászólás Aktív témák