Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • interstate76

    addikt

    válasz Joshi #18978 üzenetére

    Én értem, hogy mit szeretnél mondani, de az a hiba, amiből kiindultál, abszolút nem támasztja alá a mondandódat. Összeakad 2 eszköz távja/IR vevője. És? Évek óta látogatom a mini pécés topikokat, most olvasok ilyenről először (persze lehet, hogy volt korábban is, csak nem lett ennyire kihangsúlyozva, nem tudom).

    Sokkal nevesebb gyártó sokkal drágább terméke helyett használom/használjuk az S905(X)-es eszközöket, nem kevesen. Nem azért, mert nem tudnánk drágábbat venni, hanem mert ez sokkal jobb. A képminőségen lehet vitatkozni, de a rendszer, amit futtat (LE), agyonveri az összes dedikált médiaplayer rendszerét (kivéve persze a Kodit futtatókét). Namost ha 10000-ből egy ilyen kis kütyü távja összeakad egy bizonyos típusú tévéével, akkor egyből "olcsó húsnak híg a leve"? Most vagy nem értem ezt a logikai ugrást, vagy direkt piszkálódni, trollkodni akarsz itt egy kicsit.

    téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... Nintendo Switch stílusú bt kontrollerek, Teclast tabletek (P26T, M40 Plus, M50) és PS4 játékok (Far Cry 4, Heavy Rain & Beyond Two Souls, Prey, The Evil Within 2)

Új hozzászólás Aktív témák