Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • interstate76

    addikt

    Egreat A5 (PVHLSWWB kuponkóddal 129,- USD). Lehet, hogy közismert versenyző, de nem követem napi szinten a dolgokat, szóval nekem mindenképpen új.

    A specifikáció ott van a linkelt oldalon, csak annyival egészíteném ki, hogy ha natív a gigabit lan és a sata, tehát nem egy beépített usb hubról és usb to sata, ill. usb to lan adapterről beszélünk, akkor szerintem ez egy igen jó vétel. A CPU/GPU párosról annyit kell tudni, hogy játékokkal az S905-öshöz képest kb. 3-szoros, ill. az S912-esekhez képest is jóval több, mint 2--szeres erőfölényben van. Hogy ez mennyire jön ki a gyári fw alatt, ill. hogy van(nak)-e rá custom fw(-ek), arról nem tudok semmit, nem olvastam utána.

    Ha fentiek mellett még a termékleírásban foglaltaknak is hinni lehetne, azaz tényleg menne neki az automata frekiváltás, a hd hangok és minden födi jó, amiről a Geekbuying oldalán írkálnak, akkor - szerintem - bestbuy kategória.

    [ Szerkesztve ]

    téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... továbbá eladó Xiaomi Mi 12T Pro, Teclast P26T tablet és PS4 játékok (Far Cry 4, Heavy Rain & Beyond Two Souls, Prey, The Evil Within 2)

Új hozzászólás Aktív témák