Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Egy valami biztosan nem fut rajta. ARM Android. Ez egy ARM eszköz topikja, amit alapvetően Android oprendszerrel adnak ki. A hiba ott van, hogy olyanra akartad használni, ami nem az Android profilja. Sokoldalú oprendszer, de alapvetően nem médiaplayerekre tervezték. Én is nézek filmeket, de nem célhardverhez való kódolásúakat (3D, DTS, X.1,stb). Ezért nekem tökéletesen megfelelnek. Továbbá, én túlléptem azon a klasszikus kiépítésen, hogy a PC tárolja az adatokat. Az adattárolás, letöltés, torrent, szerver nem PC -s feladatkör, pazarlás ilyenre PC -t használni. Ezért nálam célhardver (NAS) látja el ezt a feladatkört. A NAS -hoz pedig remek partner egy ilyen miniPC és a telóm is. Rendszerben kell gondolkodni, nem külön eszközökben.
-
tvamos
nagyúr
""akkor mar jobb lenne egy i3" - Jobban melegszik és nem ér meg 100 euróval többet." Igen, de az meg mar melora is jo lenne... Nekem, szemely szerint az Intel NUC 5I3RYK tetszik... de pillanatok alatt ugyis beleforogna valamilyen projektbe, es megint nincs media lejatszo...
(#2601) interstate76 válasza Sakab (#2597) üzenetére
"Nem mondom, hogy gyatra a kép, csak azt, hogy ha csak médiaplayer kell, akkor jobban megéri azt venni." Ennek van kulon foruma, vagy tudsz egyet ajanlani? Filmek NAS-rol, meg Youtube ami nekem kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Napelem
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- APC Smart-UPS 1000 - Szünetmentes tápegység - Piaci ár alatt
- HPE T1500 G5 INTL Tower UPS - Szünetmentes tápegység - Piaci ár alatt
- Surface STUDIO AIO PC 28col 4k TOUCH / Intel i7 /32gb ram / 512NvMe + 1TB / NVIDIA 4gb dedikált
- Asztali Gamer Gép Garanciális Ryzen 7-7800x3d 4070 Super
- i7 10700/ RTX 2080Ti/ 32GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi 15 Ultra 5G 16GB / 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest