Új hozzászólás Aktív témák
-
Lifeforce
őstag
Mivel fotózol, így erre a felhasználásra nincs elég felbontás, képméret, és színhűség. (ezt megtanultam ahol dolgozom).
Ez a része teljesen érthető.
Amit én, és még nagyon sok hozzáértő teszter is gondol, az a tudás kihasználatlansága, és az aránytalan/tetemes mennyiségű adatfolyam/tárolás.
Ahogy írtad, a 3D is csak egy "szemfényvesztés", hiszen ha fotózol, akkor pontosan tudod, hogy egy valós 3D-t hogyan kellene rögzíteniük ahhoz, hogy azt az élményt nyújtsa amire az ember vágyik.
Elgondolkodtál-e azon, hogy egy-egy IMAX mozi után, miért jönnek ki az emberek csalódottan (és nem a film tartalmára értem)?
De legalább ne mutatnák be a film elején a forgó karikákkal, hogy milyen egy valós 3D élmény...
Tehát filmek szemszögéből az UHD egy TV készüléken pont ugyan olyan semmit nem érő, pénzkidobás, mint egy telefonnál.
Nem kapsz annyival tisztább képet még egy 55-ös TV esetében sem, mint amennyivel több helyet/sávszélességet fogyaszt... főleg ha lenne mi...
Így marad az, hogy fejet fogva nézed rajta a minősíthetetlen minőségű kábeltv adását...
Ha pedig bele gondolsz, hogy mennyire fejlett ez a technológia, és még is a TV digitális audio kimenetén szerencsétlen sztereó jel jön ki, akkor rájössz, hogy az egész egy nagy átverés, és nép butítás.
Ne vedd magadra, bár neked címeztem, de te legalább ki tudod használni, ellentétben a többséggel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspa bányász szett - kaspa miner eladó
- Komplett PC - Intel Core i7-9700K, 32GB RAM, NVIDIA GeForce RTX 2060 SUPER
- Gamer Félgép - MSI Z370-A PRO + Intel I7 8700K + Kingston HyperX 2x8GB 2666MHz CL13
- ASRock Z690 PG Riptide + Intel I7 12700 ES + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Új, Gamer - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700K + Apacer Panther RGB 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest