Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
válasz
Hubba12 #5088 üzenetére
Nemsokára olvashatsz, ne aggódj!
Elsőként akkor, ha megjelentek az új AMD dVGA-k (gondolom úgy nyár vége felé) majd pedig ha megjelent a DX12 is harmadszorra pedig akkor, ha már lesz erre rt játék is.
Az első esetben már lesznek összehasonlítható teljesítmény adatok, de a lényeg - és a többségünk számára fontosabbak - a valós alkalmazások amik csak a Win 10 + DX12 megjelenése után lehetséges.
Ugyanis szerintem az új kártyák lényeges előnyei nem a jelenlegi - és a GTX980/970 kártyákon is kiváló sebességgel futó - játékok esetén lesz marginális, hanem az új, DX12 játékok esetében. Azt már láthattuk, hogy eaz új DX12 teszt alapján egy R9 285 (Tonga PRO, amiből most fog érkezni az XT ami messze nem a legdrágább kártya lesz) jobb teljesítményt nyúlj mint egy ~3x annyiba kerülő GTX980. Ez semmiképp sem jó ómen a Maxwell tulajoknak. -
HSM
félisten
válasz
Hubba12 #3943 üzenetére
Ehhez csak annyit tudok hozzáfűzni, hogy nálam a legrövidebb karrierű VGA egy GTX260 volt. Mégpedig a hulladék driverei miatt. Mikor megvettem, kipróbáltam egy csomó drivert hozzá, bétát is, és egyik sem volt képes normálisan, megbízhatóan működni. Egy hét után cseréltem egy HD4890-re, aminek szerencsére megbízható volt a drivere, ahogy az előző HD4850 1GB-omnak is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Egyedi ékszerdobozka
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest