- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Nyaralás előtti hardverszemle
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házi hangfal építés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcwolf79
veterán
válasz
Venyera7 #8208 üzenetére
Lol
A konzolokban AMD cucc van és de sokra mentek vele.
Az exklúzívok kivételével még az 1080p és 60 fps sincs meg. Sőt, még a 30 fps is kínlódva sincs meg, a felbontással is szenvednek. Pedig ugyebár elvileg a konzol fix hardver, és könnyebb optimalizálni.
Hiába a csuda-APU, eddig nem nagyon virítottak. System-seller exkluzív pedig eddig nem nagyon jött. Lehet a jövőben jobb majd pár, de hol van a nagy duma, hogy a prevgen programozó-barátabb, mert közelebb áll a PC-hez?!
Továbbra is lehet nyomatni a marketing bullshit-et, amit A(bu)MD nyom, de szerintem a Fury után a "megváltó" DX12 lesz a következő pofáraesés azoknak, akik nagy NV - verést várnak. -
imi123
őstag
válasz
Venyera7 #8208 üzenetére
Sajnos a gyenge konzolok miatt jut kevesebb idő a Pc-s fejlesztésre.
Az új Batman-nél is írták hogy véres verejték árán tudták megcsinálni konzolra.
Ez az egy az egyben átemelés konzolról meg csuda jó dolog lenne ha a konzol nem lenne gyengébb.
Eddig nem láttam next geneken semmit amit a Pc ne tudna.Ja de.. tudnak szaggatni 900.P-ben.
Lehet ünnepelni kellene hogy egy az egyben XboxOne minőséget kapunk,de nekem ez inkább rossz hír.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Asrock Challanger B580 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged