- CES 2025: Naya, az igazán egyedi billentyűzet
- Gaming notebook topik
- Apple asztali gépek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thrawn
félisten
-
keIdor
titán
Illetve szerintem alaplapokkal és tápokkal nem is tudtak volna megélni, a profit nagyrészét a VGA-k adták, és azt is engedték el tavaly.
Továbbá alig volt alaplapjuk, évente 1-1db, az is drága, high-end extreme OC-re kihegyezett DARK, amit alig vesznek, hiszen ez a réteg nagyon pici. AMD oldalon egy darab X570 alaplap volt, de a generáció legvégén, amikor már senkit sem érdekelt, készült mindenki az AM5-re.
A picit olcsóbb Classified-ot nem is tudom mikor láttam tőlük utoljára, melyik Intel chipsetnél, de több éve, az biztos.
Tápot és házat meg nem két évente vesznek az emberek, inkább 5-10 év között, tehát ebből nem igazán lehet megélni, valamint nagy a választék, sok a konkurens, több lábon kell állni.Sajnálom őket, mert az egyik legjobb 4090 lett volna az övék. BFG sorsára jutnak végül, azokat is sajnáltam, de már lassan 15 éve, hogy tönkrement az is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- CES 2025: Naya, az igazán egyedi billentyűzet
- Gaming notebook topik
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Apple asztali gépek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
- Bomba ár! HP EliteBook 735 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman N4 Chieftec 400W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest