Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Letisztultságra vágysz? Itt az ASUS legújabb miditornya
- Azonnali processzoros kérdések órája
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yutani
nagyúr
válasz
FLATRONW
üzenetére
Jöttök mindig ezzel a "problémás az AMD" kifogással. Polaris-t a kezdetek óta használok, most is van ilyen egy kisebb gépemben. Utána RX 5700-at használtam, majd RX 6600XT-t, és kb 1 éve egy 3060 Ti-t. És tudod, mit? Pont annyi problémám van a 3060 Ti-vel, mint előtte bármelyik AMD kártyával. Vagy én vagyok rohadt szerencsés, hogy nem futottam bele problémákba, vagy fel van fújva ez az egész. Vagy rövid az agyam és nem emlékszem semmire.

Mondjuk ahányféle build van, nem csoda, ha valami előjön. Akár itt, akár ott.Szerk: Nem probléma, de nekem hiányznak az NV esetén azok a funkciók, amik az AMD esetén elérhetők driverből (tweak, stb). Ha bármit állítani akarok a kártyán, akkor Afterburner. AMD-nél ez adott volt. Ja, itt volt egy probléma, időnként elfelejtette a driver a beállításokat az AMD szoftver. NV-nél nincs ilyen gond, mert nincs is mit beállítani.

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Apple asztali gépek
- PlayStation 3
- Letisztultságra vágysz? Itt az ASUS legújabb miditornya
- Arc Raiders
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Azonnali processzoros kérdések órája
- EAFC 26
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- 27% - GIGABYTE RTX 3080 Ti OC 12GB GDDR6X GAMING Videokártya! BeszámítOK
- PC bontás - Thermaltake ház, Fsp 650W, GIGYBYTE AB350M, AMD RYZEN 5 1600x, 16GB DDR4 3000, GTX 1080
- EVGA FTW3 ULTRA RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- Gainward Phoenix 3080 10G golden sample
- GIGABYTE XTREME RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E544 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest