Hirdetés
- Hamarosan megjelenik a Colorful legújabb, Frozen szériás AMD X870 alaplapja
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- HP notebook topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
lehet, hogy Te elfelejted, viszont én pontosan tudom, mennyi a 960 sávszélessége
komolyra fordítva, 77%-a a 660-énak, miközben a sávszélesség fogyasztóinak mind jelentősen nőtt a kapacitása. szerintem ez nem jó irány - nem tudom pontosan, melyik engine-ekre gondolsz "mai" alatt, de pl. a Cryengine eléggé mainak tűnik, és annak igencsak kell a sávszélesség. meg amúgy mindennek, ahol a konzolportot post process effektekkel akarják felturbózni, bár ez utóbbiban pont segít a dcc. -
HSM
félisten
Dehogy felejtjük a GB/s-et. 115,2. Az mi, már elnézést?
Még egy vacak Tonga Pro az R9 285-ön is tud 176-ot, a 280-ak (tuning nélküli) 240GB/s-jéről nem is beszélve, amit könnyűszerrel fel lehet dobni akár a 300GB/s magasságába is. Ehhez képest a 960 gyárilag kihajtott memóriáival mit lehet elérni? Talán egy kínkeserves 2000Mhz-et, ami nagyon komoly 128GB/s. Éppen annyi, amennyit 5 évvel ezelőtt tudott (tuning nélkül) a HD5850-em.
Ezek a kártyák úgy fognak lemaradni memória sávszélesség igényes motorokban, vagy beállításokban hogy öröm lesz nézni. Másfelől, véletlenül se felejtsd el, hogy az ALU-kat is a memória eteti adattal....(#3360) Asbee: Erről beszélek.
Oké, még rá is húznak 1-200Mhz-et, de nem ez itt a lényeg.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Hamarosan megjelenik a Colorful legújabb, Frozen szériás AMD X870 alaplapja
- EAFC 25
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Egyből Pro változatban érkezik a második CMF mobil
- Gumi és felni topik
- Lightyear - befektetési app
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G8 - 15.6" FHD IPS - i7-1185G7 - 32GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR !!
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest