Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Ehhez hozzátenném, hogy egy Early Access játékról van szó. Érdemes lenne az eltéréseket végleges játéknál megnézni. Ha ragaszkodunk az UE4-hez, akkor az Eve: Valkyrie alatt.
Nyilván a fragmentált piac nem jó, de még egyszer hangsúlyozom, hogy Early Access a tesztjáték. Nem várhatod el, hogy minden be legyen építve alpha készültségi szinten. Végleges játékokban azért olyanok nem igazán lesznek, hogy x vagy y sokkal jobb. Főleg az Oculus áruházában.
A PH-n elég sokat írtunk az egészről, hogy az AMD rendszerének mi az előnye. És ezt nem én mondtam, hanem David Kanter az Oculusra hivatkozva. [link] - ettől függetlenül nyilván ez nem alpha programokra vonatkozik. Az egészet én csak megmagyaráztam. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3200, 100% Akkumulátor
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest