-
PROHARDVER!
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
Egyetértek veled, eredetileg Ryzent akartam, DE :
Amikor én vettem a gépet, akkor a 10400F és a Ryzen 3600X közötti árkülönbség annyi volt, hogy a 10400 és a lap majdnem annyiba került mint amennyibe csak a Ryzen 3600X CPU került volna. Erre még rájön a lap, és egy normális hűtő (+10K legalább). Az erdeti keretet végül ígyis túlléptem.
Akkor Intel 87 ezerre jött ki lap+CPU+hűtés, míg az Ryzennél csak a CPU lett volna 80K... lappal együtt is 100 ezer felé jött volna ki a Ryzen, még akkor is ha nem veszek CPU hűtőt valami komolyabbat. Mindeközben játékok alatt az Intel elvileg jobb/egál volt. Nem egy hirtelen döntés volt, hetekig nézegettem teszteket, árakat, mire megszületett a döntés. (Másokat is megkérdeztem, eléggé egyértelműen az Intel felé húzott még olyan is, aki Ryzen 2600X tulaj volt). És akkor még ott van, ki tudja mit fogok ki, a szilicium lottón.Aki ismer az tudja, hogy szinte minden gépem húzva volt, és igen én vagyok az, akinek anno az 1700+-os Athlon XPje már az első napon 2700+-nak ment, de később 2669MHZ-en is használtam. Még a Phenom 9500-at is húztam (pedig azt aztán nem volt egy hálás feladat tunningolni), az I3 4330-at csak azért nem, mert nem lehetett.
Aktív témák
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Androidos tablet topic
- AliExpress tapasztalatok
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- OTP Bank topic
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest