Hirdetés
- Kompakt vízhűtés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ZIDOO médialejátszók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
Fecka
csendes tag
válasz
VladimirR #14 üzenetére
Segítség mit vegyek 2500 vagy 2600 bartont? Tegyük fel ha lockosat veszek akkor gondolom a 2600 a jobb? De ha jól tudom ha lockos is, mivel jó memóriám van és jó lapom lesz ezért az fsb állítással bármelyiket fel tudom húzni legfeljebb a szorzó marad, nem? Légyszi segítsetek mert már lassan szeretném megvenni.
-
Fecka
csendes tag
válasz
VladimirR #14 üzenetére
Sajnos igazad van és ez rám nézve is vonatkozik, vagyis hiába keresek kulcsszavak alapján túl sok találat van amik közül az ember legyen a talpán aki megtalálja ami neki kell. Pedig elég sokat keresgéltem ma is de nem lettem okosabb. Meg sajna az a baj, hogy ahány válasz annyi féle. Itt akkor felrakom megint a kérdésem hátha valaki mond valami okosat. Bocsi majd legközelebb nem nyitok elhamarkodottan topicot.
-
Fecka
csendes tag
Miért baj ennyire, hogy nyit az ember új topicot? Micsoda kedvesség. Nem kell akkor elolvasni. Én például erre semmi konkrétumot nem találtam, hogy mikori széria a lockos. Meg ha megnézed minden cikkböl egy rahedli van de mindegyik egy picit másról szól és akkor nem tudok vele mit kezdeni.
-
Fecka
csendes tag
Bocsika tényleg van egy csomó segítség. De még egy kérdés, ha bemegyek a boltba és veszek procit honnan tudom, hogy lockos-e vagy nem? Zsákbamacska?
-
Fecka
csendes tag
Sziasztok most szeretnék venni egy Barton 2500+ 1833MHz,2x166,512K vagy egy 2600+ 1917MHz,2x166,512K és hozzá Asus A7N8X-E Deluxe alaplappal. Ha szeretném húzni akkor lehet ügye, mondjuk 3200+-ig? A nagyobb proci a jobb? Mert mindenki a 2500-ről beszél állandóan. Az alaplap jó vagy másikat vegyek? Előre is köszi a segítségeket.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman N4 FSP 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest