- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Dobozos formában is befutott az AMD 32 GB-os csúcs-Radeonja
- Apple asztali gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszönöm szépen a válaszod,akkor jól sejtettem,hogy drága proci ez,de nem átlag felhasználásra ajánlott. Még egy kérdés,maga a tokozás az egyedi igaz? Úgy értem hogy ott van nekem egy drága alaplap,abba nem rakható,úgymond "normál" cpu igaz? Nem nagyon vagyok jártas Amd terén,de gondolom csak tr4 es cpu kezel,vagyis egyben kellene eladnom a szettet.
-
Sziasztok! Van nekem egy 1950x procim plusz lap. Igazából nincs rá szükségem,még garanciásak is. Nem igazán ismerem ezt a procit és a laptop sem ami van hozzá. Ahogy nézem nem annyira elterjedt. Játékra alkalmas ez a szett? Kb hova kell sorolni árban? Vagy milyen felhasználásra szánt proci ez? Tegyük fel csak viszonyitás miatt intel volnalon mi azon értékű tudású? Vagy nem is lehet egymáshoz hasonlítani? Bocsánat a sok kérdésért,de nem igazán tudom hova soroljam.. A hirdetéseimnél ott van pontosan,milyen lap is van a procihoz. Köszönöm a válaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3658, 100% Akkumulátor
- Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - 7 Ciklus - 100% Akkumulátor - MAGYAR - Ezüst - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő