Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszönöm szépen a válaszod,akkor jól sejtettem,hogy drága proci ez,de nem átlag felhasználásra ajánlott. Még egy kérdés,maga a tokozás az egyedi igaz? Úgy értem hogy ott van nekem egy drága alaplap,abba nem rakható,úgymond "normál" cpu igaz? Nem nagyon vagyok jártas Amd terén,de gondolom csak tr4 es cpu kezel,vagyis egyben kellene eladnom a szettet.
-
Sziasztok! Van nekem egy 1950x procim plusz lap. Igazából nincs rá szükségem,még garanciásak is. Nem igazán ismerem ezt a procit és a laptop sem ami van hozzá. Ahogy nézem nem annyira elterjedt. Játékra alkalmas ez a szett? Kb hova kell sorolni árban? Vagy milyen felhasználásra szánt proci ez? Tegyük fel csak viszonyitás miatt intel volnalon mi azon értékű tudású? Vagy nem is lehet egymáshoz hasonlítani? Bocsánat a sok kérdésért,de nem igazán tudom hova soroljam.. A hirdetéseimnél ott van pontosan,milyen lap is van a procihoz. Köszönöm a válaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
- Opel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Diablo IV
- Napelem
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Okos Otthon / Smart Home
- Prohardver app (nem hivatalos)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest