Hirdetés
- CUDIMM DDR5 memóriák jönnek nyáron a v-color műhelyéből
- Megszorongathatja a nyugaton elterjedt konkurenciáját az UNIS villámgyors SSD-je
- A letisztult belsőt szereti a GameMax E-ATX-es miditornya
- Boncasztalon a Keychron K3 Max és Q10 Max billentyűzete
- Itt a harmadik Steel Legend szériás AMD Radeon VGA az ASRocktól
-
PROHARDVER!
AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4) topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dragon3000
nagyúr
Ez ilyen, az embernek nem mindig van akkor pénze, amikor olcsó valami. Alzán kuponozva vettem még 45e-ért a 2700-at, eladva a hozzá tartozó játékot megvolt az egész 33e-ből, akkor csak ezért vettem meg, mert alapjában véve későbbre volt tervezve a gépfejlesztés, de ilyen áron nem hagyhattam ki. Később vga cserekor kevés lett, így év elején elment 50e-ért és 65e-ért szereztem 3600-at, ami szerencsére elég jó tuning potenciállal is rendelkezik. Korábban volt olcsóbban is, de nem nagyon érdekel, mert akkor meg a 2700 nem ment volna el ennyiért. Persze a mostani ára vicc kategória már, ennyiért felhasználástól függően inkább 3700x vagy 5600x-et vennék, esetleg intel oldalon is lehet nézelődni.
-
3300X-et sokáig vadásztam, előszőr nem volt (csak a kirakott jó ár), aztán volt, de el is kopott, majd elkezdett a 3100 ára is szárnyalni és nagy szerencsével haveron keresztül sikerült egyet megkaparintanom 50k-ért a közelmúltban, azt kb. azóta sem látok sehol, néha horror áron felbukkan itt-ott.
Új hozzászólás Aktív témák
Processzor tesztek:
[Ryzen 3 TomsHardware]
Zen2 Ph-teszt
3600 Best Value
3900X Vs 9900K
X570 Overview 35+:
Motherboards Analyzed
Ryzen PBO Explanation:
PBO Exp.
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Hobby rádiós topik
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kuponkunyeráló
- BestBuy topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen nyomtatót vegyek?
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 9 9950X OEM Új tálcás
- AM4 Ryzen 5 / Ryzen 7 Bazár - Újszerű/Használt - Kifogástalan tesztelt működés - Számla & Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 7600K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- i9 12900KF/ ASRock Z790 PG LIGHTNING/ Liquid Freezer III 360/ bontatlan/ garancia/ ingyen foxpost
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo V130-14IKB laptop /i3-6006U/8GB RAM/zsanér törött
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 512GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest