Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vond

    MODERÁTOR

    Hali!

    MSI B450 Tomahawk Max + Ryzen 7 3700X + Crucial Ballistix 3200MHz CL16 kombóhoz kérhetnék beállítási segédletet, ha létezik ilyen? :) Vagy menjen minden alapbeállításon? Nem akarok brutál tuningot, de ha értelmes keretek között egy picivel többet ki lehetne hozni belőle, azt lehet, hogy meglépném. ;] A CPU hűtő egy bequiet Pure Rock, ami talán jobb egy picit, mint a gyári. A táp egy Bitfenix Formula 750, szóval bírni fogja. A ház meg egy Phanteks Enthoo Pro összesen 5 ventillátorral, így a hűtés is meg lesz oldva.

    BIOS-ban intézzem a proci, memória, ventillátor, stb. beállításokat, vagy inkább töltsem le ezt a Ryzen Master progit, vagy micsodát? :D Azt már láttam több helyen, hogy a Chipset Driver-t érdemes inkább az AMD oldaláról letölteni, nem az alaplap gyártóéról. Ezen kívül van még valami, amire figyelni kell?

    Elsőnek a BIOS-t akartam frissíteni, de jelenleg semmilyen letöltés nem megy az MSI oldalán, meg se jelenik semmi a Support oldalon, a többi alaplapnál sem. Pont a legjobbkor térdelt le a rendszer, amikor végre összeraktam az új vasat. :((( Na mindegy, holnap talán már jó lesz.

    Előre is köszi a segítséget! :R

    [ Szerkesztve ]

    VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT

Új hozzászólás Aktív témák