Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
Jó kis ajánló lett, köszi. A napszemüveg kifejezetten tetszik.
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
Mostly Harmless
tag
az LG monitornál az a 14 ms GtG frissítés ugye csak valami tévedés? vagy milyen évet írunk most?
(the cake is a lie)
-
peet05
aktív tag
válasz Mostly Harmless #4 üzenetére
Helyén kell kezelni, és akkor kapsz egy "univerzális" monitort, pl. HO-ra (office és társai).
-
senior tag
117 ezres billentyűzet, bakker, vannak gondok, én ránézésre max 40 ezret gondoltam.
Ennyiért nem venném meg soha, ha milliárdos lennék akkor se. Egy drága monitor vagy videókártya vagy processzor legalább megmutatja, hogy miért is kerül annyiba, de egy billentyűzet? Ma már tényleg bármit el lehet adni ha bemagyarázzuk, hogy az miért jó.
Az MSI monitor mellett az LG-nek sem értem, hogy kinek a piaca, 5000-rel olcsóbb, de fele annyit se tud. Érdekes.RYZEN 7+ RTX Powa@1440p 240Hz hétvégén nem biztos, hogy elérsz
-
negro
őstag
En egy 40 ezrest sem ertek mar meg amugy, mar aki kepes annyit is kiadni... De ki az aki kepes kiadni 120-at es azt hiszi ez tenyleg jo vetel volt, megeri es ar ertek aranyban top termek? 10-ert vettem a mostanimat de az elotte levot meg meg 3 ezer forintert Eger az amire el koltok, koltottem korabban is 25-30-at. De egy billre se koltenek el tobbet az is biztos.
''A kreativitás kulcsa abban rejlik, hogy tudod, hogy rejtsd el forrásaid''
-
Alusky
aktív tag
A gamerség már a fordítva bedugott hang
faldoboz kábel szintjén mozog. Ha távolkeleti megszentelt növendék hegyikecske gödölye állatbarát módon vegán megnyírt szőrével vonják be akkor lágyabb és melegebb lesz a hangzása, ezért simán megéri egy kábelpárért másfél milliót kiadni.
Billentyűzet ugyanez.[ Szerkesztve ]
Köszönöm Prohardver Kft, hogy biztosítod a második Facebookot a világon.
-
-
Evil Snowman
őstag
Jajj, de szeretem ezt az irigy mentalitást. "Apu vette meg". Cöhh.
Volt egerem ami magában 80 rongy volt. Volt olyan időszak, amikor csak egerekben állt 350 rongyom. Laptopokban most kb 1,6 misi. Többi 30-40 rongy/db árú "sallangot" most bele sem számolom.
Mindenre én kerestem meg a pénzt kemény munkával. Nem a bank bácsi finanszírozta.
Szóval nem más zsebében kell turkálni, meg nyomatni az apu vette dumákat, hanem:a, nem kell hozzászólni, mert senkit nem érdekel a sírás hogy kinek mi a drága
b, ha csak azért szól valaki hozzá, hogy drága, mert neki nem telik rá, akkor keressen jobban jövedelmező állást[ Szerkesztve ]
-
Komplikato
veterán
Nem az ára a baja, aki akarja és tudja az vegye. Az a baj, hogy most midenki is HE billentyűzetet gyárt. És Csóri SS ezek között pont úgy csak "futottak még" kategória, mint a ma már csak nevéből élő Logitech.
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
PTM
tag
válasz Evil Snowman #14 üzenetére
Tőlem is csúnya volt, hogy leszarom az ár/értéket - csak sokáig az alapján vásároltam, és az ilyen cuccokban ritkán volt olyan plusz, ami miatt tényleg szívesen használtam őket. Lehet, hogy a gyakoribb cserélgetés miatt még többet is költöttem akkoriban.
A K100-ban például nagyon bejön a lapos kialakítás, és hogy emlékeztet a régi diNovómra a dizájn. Lehet mondani hogy ez hülyeség, nekem meg épp az ilyenek is számítanak. Nem mindenben, de a K100 bitangul megtetszett.
Meg hát nem S-Mercit vettem, hanem egy billentyűzetet.
[ Szerkesztve ]
-
Evil Snowman
őstag
Figyelj. Mindenkinek van egy hobbija, ahol leszarja az ár/érték részt. Nálam ez a számítástechnika és az autók.
Ugyanakkor már egyre unalmasabb, hogy az elmúlt 5-6 hardverajánló komment szekciója nem szól másról, mint arról, hogy páran itt nyökögnek, hogy így túlárazott, úgy túlárazott egy adott termék és mindenki aki ennyiért megveszi az egy buta csicska.
Mindezt úgy, hogy mellette full alsó polcos cuccokat használnak pl.: 3 ezer forintos billentyűzet meg 5 ezer forintos egér. Előző hardverajánlóban valaki azt bizonygatta, hogy a 3 ezer forintos zselés csuklótámaszos Hama egéralátét, amin épp elfér az egér az semmivel sem rosszabb, mint egy 20+ ezres 490 x 420 mm-es Artisan egérpad.Kb. olyan mintha egy 2-es Swift-ből ugatnék ki, hogy mekkora lúzer már a másik, mert egy S-Mercit vett. Mindkettő autó. Mindkettő elvisz A-ból B-be csak nem mindegy, hogy hogyan.
[ Szerkesztve ]
-
PTM
tag
válasz Evil Snowman #17 üzenetére
Ezek bennem is megfogalmazódtak már, igen, hasonlóan látom.
Az egérpados ember azért nem az általános szerencsére. Azokat a hozzászólásokat törölték is, az illetőt pedig kirakták közben. Nem lepett meg, mert bárhol láttam, ő produkált valamit.
"Kb. olyan mintha egy 2-es Swift-ből ugatnék ki, hogy mekkora lúzer már a másik, mert egy S-Mercit vett."
A Facebookon sokszor kb. pontosan ez megy. De úgyis tudod, ha láttál párszor autós kommenteket.[ Szerkesztve ]
-
zetor2000
senior tag
Ezt a ki miből hogyant nagyon nem értem itt, a pH! fórumon. Ez itten kérem egy IT portál, ahol azért lehet sejteni, hogy nem a legalja fizetésből élők mozognak, mert az összességében egyik legjobban fizetett szektor az IT. Nyilván vannak cégek ahol kevesebbet fizetnek, és pozíciók, amik nem jól, vagy nem túlontúl jól vannak meggfizetve, de amikor olyasmiket lehet olvasni, hogy a senior kóder ~2M+ -t vihet haza per hó, a kezdő üzemeltető is ~5-700+ -t per hó, egy adatbázis expert meg amennyit akar, akkor egy ilyen 100E körüli klavi ára érdekes?
Persze, a gémer fiataloknak, akik már nem háttal ülnek le a gépnek, és még tanulmányaikat folytatják, nekik persze, drága. De amikor az átlag pénz Emilió körül mozog, per hó, akkor ezek az árak érdekesek?És most komolyan, egymás zsebében kotorászunk? Általában a piac meghatározza az árat, és "amíg lószr van, lesz veréb is"...
Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
ViZion
félisten
válasz Komplikato #15 üzenetére
huhh... köszi, nem mertem volna elsőként leírni, h amúgy az SS egy bánatkóró... bocs, az egérpadjuk jó volt. De két egerük is viszonylag hamar feladta, az a Steel engine meg egy bughalom. Bónusz: teljes uninstall és eszközkezelőből kitakarítás után is folyamatosan frissítené a winfos.
Szal. nem, nem éri meg, nagyon nem.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
peet05
aktív tag
válasz zetor2000 #19 üzenetére
Egy olyan portál, ahol megfordul sok-sok ember, de ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy csak és kizárólag IT szektorban dolgozó.
Miért ne lehetne pl. egy asztalos, akinek a hobbija a PC, vagy egyéb IT-vel kapcsolatos dolog?
Az, hogy valaki átlag felett keres, nem egyenesen arányos azzal, hogy minden jött-ment kütyüre elszórja a pénzt. Ott is létezik azért ár-érték balansz. -
himpike
aktív tag
válasz zetor2000 #19 üzenetére
Az IT pont azt jelentené hogy nem vagy fullos kretén az egészhez és ezáltal nem lehet túlárazott vackokat rád pakolni..
Az hogy ilyet veszel azt jelenti hogy nem vagy gyakorlatias, a pénzhez sem értesz vagy nem igazán dolgozol meg érte. Ez mindenre igaz kb bármit vásárolsz, kivéve ha valami luxus holmiról van szó, vagy te azt hiszed hogy presztizs termék(iPhone, igaz minden nílusi székely kihozhatja hitelre is, iVertut viszont nem látsz senkinél). -
-
Alusky
aktív tag
Azaz, öljétek egymást, imádom amikor a milliós fizetésű elitista nagyvárosi nép öli egymást egy 120 ezres billentyűzet miatt, miközben lenézik a plebet amik egyben ők maguk is.
Köszönöm Prohardver Kft, hogy biztosítod a második Facebookot a világon.
-
-
zetor2000
senior tag
Én egy szóval sem állítottam, hogy ilyeneket vennék.
A pénzhez valóban nem értek, ezért egy befektető csoport intézi ezeket, remélem, sikerrel, nemrég vágtam ebbe bele.
Amit vásárolok, általában nem a legalsó polcos termék, és az is igaz, hogy általában nem új. De más már kipróbálta nekem / helyettem.Vertut azért sem látok, mert beszántották a márkát pár éve. Az alma logós termékeket viszont nem gondolom "luxus" terméknek, a konkurencia sok esetben drágább, főleg úgy, hogy a támogatása előbb véget ér.
Ha billentyűzetet vennék, akkor az tuti nem ilyen készre szerelve megvehető, "mindenkinek is lehet ilyen" kategória lenne, hanem valami annyira bzuis, hogy minden gombját én kenjek meg, meg úgy világítson, ahogy én akarom, és double shot PBT kupakja legyen, de teljesen tökéletes magyar ékezetes szettel, és a nekem megfelelő karakterkészlettel legyen feliratozva, ne ilyen előregyártott uniform izé. Na, ez onnan indul, ahonnan a fenti klavi kábé véget ér. Tudom, merre kell elindulni a megrendelés felé, de nem akarom kifizetni, mert utána mindenki másnak lesz ilyenje.
Jelenleg van egy átlagszr mecha klavim, mégegyre nem vágyom.Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
zetor2000
senior tag
Hát, azért gombonként közel egy ezres (kicsit több)... Egy alap klavi nem sokkal drágább.
Azért az nagyon nem mindegy. Árukeresőn nagyhirtelen 1400 a legalja, 1500tól van olyan, ami használhatónak tűnik. 2 gombból kijön...Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
Ezeknek a szemüvegeknek van létjogosultságuk? Van bármilyen tudományos bizonyíték arra vonatkozóan, hogy a szemet ténylegesen kímélik?
Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő.
-
Sirus86
tag
Az a franya forrasztott ram az ACER-en. 16Gb mar karcsu, ha az ember indsegin, photoshop es baratait hasznalja. OLED kijelzo toketeles lenne, na de igy...
És mondá az Úr: És legyen immáron a kocka, tetraéder!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen