- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- 3D nyomtatás
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fehérbe csomagolva: Acer Nitro V 14 notebook
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- CPU léghűtés kibeszélő
- Nyomtató topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Milyen RAM-ot vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rasiel
senior tag
Nekem ez a játék egy i5-ös Sandy Bridge CPU-val és egy GTX 780-al nem sokszor nézett be 60 FPS alá, maximum akkor, ha a grafikai opciókon belül beállítottam neki egy 8xAA-t. Mindez 1080p-re értendő, legmagasabb grafikai beállítások mellett. Jelenleg egy GTX 1070-et használok ugyanezzel a 4,2-re húzott 2500K-val, viszont a játékot VGA csere után még nem néztem meg, de elképzelhető, hogy ma megpróbálom ezzel az összeállítással is. Viszont az hozzátartozik az igazsághoz, hogy a játék elejéhez volt szerencsém (úgy kb. 5 órám lehetett benne), szóval, ha később lesznek benne olyan helyek, ahol eléggé megcsappan az FPS szám, akkor nem szóltam.
-
Rasiel
senior tag
Pontosan. AC BF-el, illetve a TR-el is szoktam játszani mostanság, mindkettő bőven beéri a jelenlegi i5-ömmel.
(#141) HavocS: Igen, én inkább az utóbbi táborba tartozok, ergo szeretek hosszú távra tervezni. A jelenlegi második generációs i5-ömről mindenképpen egy komolyabb ugrást szeretnék, amihez majd nem kell hozzányúlnom több évig. Az hogy a választásom az AMD vagy az Intel oldalára fog esni, azt majd még a jövő eldönti.
[ Szerkesztve ]
-
Rasiel
senior tag
Viszont ne a Watch Dogs 2-ből induljunk ki! A játék első része is problémás volt, nagyon sokan panaszkodtak komoly konfigokkal is, hogy autóvezetés közben többször megakadt a játék. Erre megoldás volt az, hogy lejjebb kellett venni Ultra-ról a textúrák minőségét, valamint egy 6/12-es Intel i7-es CPU tudta teljes egészében megoldani ezt a problémát. Watch Dogs 2 esetében pedig a látótávolság visszavétele sokat tud dobni a teljesítményen.
(#132) -Solt-: Városban nő meg leginkább a CPU igény a WD2-ben. Tény, hogy az átlagnál CPU éhesebb a játék, de bőven nem kevés neki a szóban forgó 6700K.
[ Szerkesztve ]
-
Rasiel
senior tag
Igazat kell adjak carl18-nak, pl. a Watch Dogs 2 is eléggé CPU-igényes játék, egy 4/8-as i7-et is szépen tud dolgoztatni.
(#124) schawo: +1. 1080p-ben, 4xMSAA, Very High/Ultra beállításokkal közel sem lesz ekkora különbség a GTA V-ben két felsőkategóriás CPU között, hiába rendelkezik az egyik több maggal, illetve szállal. Ilyen grafikai opciók mellett pl. a 7700K és a 6900K között is minimális FPS tekintetében az eltérés.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 13700K 16mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ryzen 5 1600x six core am4
- Intel Core i7-6700K 4-Core 4GHz LGA1151 (8M Cache, up to 4.20 GHz) Processzor
- Intel i5-9600KF 6-Core 3.70GHz LGA1151 (9M Cache, up to 4.60 GHz) Processzor
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest