- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
rEnk
tag
Sziasztok!
Nem régen vásároltam itt phn egy SAPPHIRE HD 7970 OC 3GB GDDR5 kártyát ami kb 1 hónap működés után nem adott képet.
Gariban visszaküldtem a srácnak akitől vettem most 3 hét után küldött nekem egy ASUS HD7970-DC2T-3GD5 mert hogy állítólag nem tudja ugyanolyanra cserélni...Mindeközben én alaplapot/procit/memóriát cseréltem mert az előző a q8400am nem igazán hajtotta ki ezt a csoda kis kártyámat, úgyhogy vettem egy i7 2600s procit meg egy msi z77A-g43 alaplapot + 8 giga ramot.
Tápot nem cseréltem CHIEFTEC gps-550a.
Lényeg a lényeg ma megkaptam ezt a Asus kártyát ami egy 3 slotos monstrum bár ezt még elviselném, viszont szerintem jóval-jóval hangosabb mint a régi Sapphire :/
De az igazi fekete leves az az hogy bizonyos játékok mint pl: Battlefield 3 vagy Metro 2033 vagy a jelenlegi kedvenc Project Cars egyszerűen kifagy vele...
Fél délutános tesztelgetés/anyázás/windóz újratelepítés után most arra a megállapításra jutottam hogy a saját Asus GpuTweak progiban ha lejjebb veszem a gpu és memória órajeleket akkor nem mindig fagy ki, illetve nem mindig egyből...
Fagyás pedig úgy történik hogy néha fekete lesz a kép, néha pedig barna csíkok jelennek meg a képen, hang beakad de pl a háttérben a zene még meg kb 5-10 mpig aztán az is elnémul...Na ez után a szép kis történet után az lenne a kérdésem hogy szerintetek a Táp lehet esetleg kevés a karinak és így reagál vagy maga a kártya ilyen szar és küldjem vissza??
Köszönöm a segítségeteket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest