- Bemutatkoztak a be quiet! Light Base 500 szériás, kábeleket rejtő házai
- A Chieftec néhány terméke fehér köntöst öltött
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Egy fontos tényező akadályozhatja a csúcstechnológiás chipgyártást az USA-ban?
- Visszatért a mítosz, a legenda, a világ leghasznosabb terméke!
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
CirrMee
addikt
válasz
bajzal #56475 üzenetére
A fagyás nem power limit okozta dolog. Az kvázi azt jelenti, hogy az adott órajelen, az adott feszültséggel instabil a működés. Ha stabilizálni akarod az adott órajelen, a feszültséget kell emelni (jó hűtést feltételezve). Feltéve, ha bírja fizikailag a chip, illetve elbír a többlet hővel a hűtője.
Vissza kell lapozni, sokan leírták, náluk meddig lehetett tolni az órajelet. Szvsz annyira nem érdemes ezeknél erőltetni, elég sok elhullik mostanában közülük. Az itthonit én sem kergetem 1.1GHz fölé, azt még kényelmesen tudja hűteni nyáron is a hűtője.
Mindenesetre túl sokat ne akarj tőle: az egy gyárilag erősen OC -zett 7870, kb a technológia határáig kihajtva. Anno azért vettem én is sima 270 -est, mert azon még lehet okozni értékelhetőnek nevezhető túlhajtást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- Gitáros topic
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- PlayStation 5
- Futás, futópályák
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS4 Pro 1TB + DualShock 4 Controller Játékkonzol
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest