Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• katt777

félisten

válasz nagy.matyika #53522 üzenetére

Tele van a net a Far Cry hibáival. Most jött ki az 1.7-es patch, használhatatlanok a régi mentések, még jó, hogy nem merültem bele nagyon. De még az 1.6-tal is kidobálta a játékosokat exe hibával, egész pályaszakaszokat nem lehetett végigjátszani (videók youtube-on).

Hát 270X-re éppen azt mondtam, hogy nem lehet maxi grafikával tolni. Ahhoz min. egy 280X/HD7950 v. egy HD7870XT kell. ezeket max. egy 970-kaliberű kártyára éri meg leváltani, de az is ráérős. A lényeg sztem az, hogy a 2GB VRAM-os kártyákon nem kell semmit butítani a maximális élvezethez, ha a GPU/sávszélesség elegendő. És főleg nem kell csak azért kidobnunk őket, mert a hardvergyártók ezt szeretnék.

Steve198310: Áruld már el, hogy a 3GB-os kártyád hogyan eszik 4096MB RAM-ot!!! :Y Ennyit a hadoválásról. :P Ha nem a rendszer RAM-ot írattad ki, akkor meg egyszerűen nem ismeri fel rendesen az AB, vagy photoshopoltál egyet, hogy bizonyítsd az irdatlan ram-szükségletet. :)

A 7870-em meg köszöni, jól van, nem melegszik túl, és ugyanazt a teljesítményt hozza, mint a 280X-ek. GPU max. 75°C 1100/1700MHz-en több óra játék alatt, VRM meg max. 98°C (és nem mennek a házhűtők). De csak teszteltem, mert alap órajelen is elvan 65/82°C-on. :P És csak jobban tudom nálad, mert itt a kari a gépemben. :DDD Sajnálom, ha az derült ki, hogy pénzkidobás volt a 280X. :R Mindenesetre nekem Ultrán is 50FPS körül fut.

nanus: Nem vagyok hülye nV eljárásokkal futattni játékokat AMD kártyán. :P Nem csak a RAM- használat, hanem főleg a laggolás miatt. Nem lepődnék meg, mert tudom mivel jár. Persze, ha azt akarnám bebizonyítani, hogy kevés a kártya/RAM, bizonyára belassítanám a játékot, hogy még a grafikát is vissza kelljen vennem. :(

Új hozzászólás Aktív témák