- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Autós kamerák
- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Új hozzászólás Aktív témák
-
---Lasali---
Közösségépítő
Kell a víz mert nem bírom a ventilátort, valamint át akarom rakni a mostani kártyáról, szóval ez nem kérdéses.
Igazából az a baj, hogy másik kártyáknál nem tudom megoldani a FET ek hűtését. Legalábbis nem találtam még ezen kívül olyan kártyát, amire tudnék barkácsolni passzív fet hűtőt.
Ezen csoportosítva vannak a fetek, és ráadásul van felettük meg alattuk szimmetrikusan furatok, ahova fel lehet fogatni bordát.
Ugyan ilyen a felépítése a mostani kártyámnak is, és erre én anno kreáltam egy olyan fet hűtő bordát, amivel passzívan is tökéletesen meg vannak hűtve.
Ugyan ezt szeretném elkövetni a következő kártyámon, mert így tudok használni univerzális blokkot. Mert ami van univerzális blokkom, azt minden kártyára fel tudom tenni, és annyira durván hűt, hogy bármit képes lehűteni, viszont csak a GPU -t fedi le. A kártyán levő fethűtő borda pedig olyan méretűre van tervezve, hogy csak megfelelő légmozgás esetén képes meghűteni.
Itt egy kép az anno készülő kártyámról, így működik most már mondhatni évek óta tökéletesen:
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- AI tervezheti az Apple chipeket
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- OLED TV topic
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged