Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- ZIDOO médialejátszók
- Apple MacBook
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen egeret válasszak?
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
Én sem szeretem a hasonló, kimondottan magas árakat mint ahogyan más sem... pölö ilyen ár egy házért, vagy 100k egy VGA-ért (legyen az bármilyen!) nálam - a hátrány mellett - némi "előnnyel" is bír. Ennyiért nincs min hezitálni, tipródni!
MOD - annyit még hozzátennék ehhez, hogy nem azért mert csóró vagyok. Az egy más aspektus. DE hülye sem, és szerintem ennyi pénzt nem ér meg. Ki tudnám fizetni ha nagyon akarnám, de nem akarom mert pénzkidobásnak tartom. Ezt csak azért írtam le, hogy nem elsősorban a pénzhiány miatt siránkozok, hanem a túlzott - és a teljesítmény alapján is indokolatlan - árazást nem fogadom el.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Epic Games
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Gitáros topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HP 15-dw0101nl - i5 8275U - 15,6" FHD - 8 GB DDR4 RAM - 512 GB NVMe SSD - billentyűzet hibás
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2904, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest