Legfrissebb anyagok
- Alaposan felpumpálta AI gyorsítójának izmait a Google
- Kisebb "atomreaktort" avatott a Minisforum
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Scalperektől félti RAM moduljait a Framework
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
Én sem szeretem a hasonló, kimondottan magas árakat mint ahogyan más sem... pölö ilyen ár egy házért, vagy 100k egy VGA-ért (legyen az bármilyen!) nálam - a hátrány mellett - némi "előnnyel" is bír. Ennyiért nincs min hezitálni, tipródni!

MOD - annyit még hozzátennék ehhez, hogy nem azért mert csóró vagyok. Az egy más aspektus. DE hülye sem, és szerintem ennyi pénzt nem ér meg. Ki tudnám fizetni ha nagyon akarnám, de nem akarom mert pénzkidobásnak tartom. Ezt csak azért írtam le, hogy nem elsősorban a pénzhiány miatt siránkozok, hanem a túlzott - és a teljesítmény alapján is indokolatlan - árazást nem fogadom el.

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Linux Mint
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- PlayStation 5
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Kuponkunyeráló
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Huawei bemutatta a FreeBuds Pro fülhallgató 5. generációját
- Samsung LCD és LED TV-k
- Formula-1
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÚJ Asus V16 V3607VM - 16" WUXGA 144Hz - Core 5 210H - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5050 - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s / M920s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- OnePlus Pad Green nagy kijelzős, pehelykönnyű tablet 128 GB Wi-Fi Használt, karcmentes 3
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 4.2GHz turbo 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest