- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- OLED TV topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kaci84
őstag
válasz
Grave_444 #38098 üzenetére
Most melyik kártyáról beszélünk?
Nekem a Gigabyte 7850 1GB Windforce kártyánál volt. Mondjuk rpm-re nem emlékszem, csak %-ra, de az tuti, hogy halkabb volt mint ez. Sajnos jelenleg a VGA hűtöm a leghangosabb pedig még a többi csak 800-900rpm-en forog. És ezt még lejebb veszem ha megjön a ventiszabályzóm.MSI Afterburner progival kivettem az auto jelet és lehúztam 15% alá, mert ügye az auto 15% engedi. Jó lehet 10% volt, mindegy is.
Beálítottam valami 60C alatt a legkisebb fordulatot és 60C fölé meg nagyobbat a grafikonon.
Na plexi falu a házam azt egyik nap nézem, basszus nem megy a venti. Közelebb megyek nézem megy. Akkor minde ok. Késöbb nézem megint nem megy. Mi a szar van mondom. Megint nézem, elindul, várok kicsit megint megáll. Kicsit később megint elindul. Ennyi...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mikrotik routerek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AliExpress tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Küszöbön az androidos PC-k
- További aktív témák...
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3715, 98% AKKUMULÁTOR
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 1st : i5-3GEN I 8GB I 240SSD I 14" FHD I mDP I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 512GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest