- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Azonnali fotós kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Érdekes hogy miért fixálja nálatok a feszt! Anno az MSI R7870-es karimnak csináltam 2 profilt (csak 3D-re) a játékoknak,egy kisebb órajel/fesz profilt régebbi játékoknak,és egy olyan profilt ami a gyári órajelet hagytam csak alulfeszeltem. Az MSI AB szoftvert használtam hozzá,és minden gond nélkül váltott órajelet feszt 2-3D között. Szépen vissza vetteaz órajeleket és a feszt is 2D-ben a profil szerint.
MZsoltee
"Megnéztem és a Kombustor a gyári feszt mutatja!"
Vannak szoftverek amik nem a beállított értékeket monitorozzák, hanem a biosból olvasnak értéket. PL az Aida64 is a gyári értékeket mutatja,nem a valósat. -
MZsoltee
veterán
Ezt mivel ellenörzöd? Mert nekem a gpu-z pl azokat az értékeket mutatja, amiket én szeretnék látni.
Meg mivel nekem 2 3d-s profilom van ezért hiszem nehezen el.
Mert ha Beállítom a 0,8V 500/750-es profilt és ezt használom, majd átállítom (újraindítás nélkül) 1,08V 1000/1500-ra, akkor ezt 0,8v-on kellene vinnie. Azt meg tudjuk, hogy ez képtelenség!Megnéztem és a Kombustor a gyári feszt mutatja! ÁÁÁ
Nincs erre valami megoldás? Ha kivesszük a boostot, akkor ez müködne?
Új hozzászólás Aktív témák
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- BestBuy topik
- Horgász topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Wi-Fi 7-es ASUS router jött a játékos kedvűeknek
- Apple MacBook
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Windows 11
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Gigabyte AORUS MASTER RTX 3080 10GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Eladó RTX 3090 24GB Videókártyák (Suprim X, Aorus, Gaming X) Felső kategóriás! Jótállással! Dobozos!
- Külső táp nélküli Asus GeForce GTX 1050Ti 4 GB ! AkciÓÓ!
- Gainward GeForce RTX 4080 Phoenix (3697) videokártya eladó
- MSI 6800XT Gaming X Trio
- Új Acer Predator 16 WQXGA 165Hz G-Sync i9-13900HX 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Túlmelegedik a géped? Segítünk!
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3274, 100% Akkumulátor
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest