- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
Új hozzászólás Aktív témák
-
Algotis
addikt
válasz
lowzor #29975 üzenetére
Nem, nem 20 évre tervezek vga-t, hanem addig, ameddig elég. Pl. 2 éve vettem a 6770-et, az már elég kevés lett mostanra, meg úgy a gép többi része is, ezért megérett a cserére.
Nem tudom, hogy meddig képes működni egy vga, mert 2 évnél tovább nem volt még 1 vga-m sem nálam.
Inkább maradok átlagfelhasználó, és nem akarom tényleg a kártyát a határain járatni, mellesleg nem is nagyon bírja a tuningot a kártyám...A fesz állítástól meg amúgy is "félek", mert mégis csak az árammal játszadozni nem olyan vicces, és akármi elsülhet, vagy történhet és én tartok ettől. Lehet hogy ez hülyeségnek hangzik, de tényleg nem fogott meg ez a tuning dolog.
A végén még lehet, hogy nem 2 évig lesz vga-m, hanem több ideig, és sokáig fog kelleni, és számíthat 1-2 év.
Nyílván nem 8-10 év múlva, de 4-5 évig könnyen elképzelhető, hogy nem fogom a gépemet upgradelni, hanem veszek egy "Next Gen Xboxot" és a gaming meg van oldva
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Gurulunk, WAZE?!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ne hagyd ki ezt a lehetőséget: Vadiúj Ryzen 7 5800X! Kamatmentes rèszletre is!!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest