- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mélynyomó? Nem, kompakt Chieftec ház!
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Közvetve bedarálja az AI a Switch 2 tárhelyét
Új hozzászólás Aktív témák
-
Algotis
addikt
válasz
lowzor
üzenetére
Nem, nem 20 évre tervezek vga-t, hanem addig, ameddig elég. Pl. 2 éve vettem a 6770-et, az már elég kevés lett mostanra, meg úgy a gép többi része is, ezért megérett a cserére.
Nem tudom, hogy meddig képes működni egy vga, mert 2 évnél tovább nem volt még 1 vga-m sem nálam.
Inkább maradok átlagfelhasználó, és nem akarom tényleg a kártyát a határain járatni, mellesleg nem is nagyon bírja a tuningot a kártyám...A fesz állítástól meg amúgy is "félek", mert mégis csak az árammal játszadozni nem olyan vicces, és akármi elsülhet, vagy történhet és én tartok ettől. Lehet hogy ez hülyeségnek hangzik, de tényleg nem fogott meg ez a tuning dolog.
A végén még lehet, hogy nem 2 évig lesz vga-m, hanem több ideig, és sokáig fog kelleni, és számíthat 1-2 év.
Nyílván nem 8-10 év múlva, de 4-5 évig könnyen elképzelhető, hogy nem fogom a gépemet upgradelni, hanem veszek egy "Next Gen Xboxot" és a gaming meg van oldva
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Mélynyomó? Nem, kompakt Chieftec ház!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23+ / 8/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Gyári Gari 2026.02.21.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3669, 100% Akksi
- ASUS ROG Zephyrus G14 - 14" WUXGA 144Hz - Ryzen 9 6900HS - 16GB - 1TB - Win11 - RX 6800S 8GB - HUN
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest