- Vezeték nélküli fülhallgatók
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen TV-t vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen RAM-ot vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomiLi
addikt
válasz
Robi BALBOA
üzenetére

Az egészet szeretném nikkeleztetni, de ha rontja a hatásfokát, akkor inkább elvetem ezt az ötletet.
( Azért döntöttem a nikkelezés mellett, mert egységes színű hűtőbordákat szeretnék a gépbe. Az már más kérdés, hogy nem lehet olyan arzenált összeállítani, ami minden kritériumnak megfelel
)
Szerinted ez a setsugen akkor a négy hőcsővel elég lesz az 5870-nek úgyis, ha szeretném majd egy picit megpiszkálni a vga-t.
Természetesen a különálló a VRM hűtéssel.Ez a setsugen azért tetszik nekem is nagyon, mert be van süllyesztve a lamellák közé a venti

Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Fejhallgatós találkozó
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Poco X6 Pro - ötös alá
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen TV-t vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)