Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• djg

aktív tag

válasz MPowerPH #6743 üzenetére

Oké, azt megtehetem, illetve terveztem is, mert feszemelés nélkül is elbírja. Feszt nem nagyon akarok, nem vagyok nagy tuningos. Igen, igazság szerint annyiszor futtattam már a 3dmark06-ot, hogy szinte mindenhol tudtam mennyi volt az fps a régi karival és csak néztem, hogy itt is annyi... A végső pontot valószínűleg azok az esetek dobták meg, ahol néha felszökött 130-140 fps-re egy rövid időre (a léghajós jelenetnél), mert a többinél gyanúsan alacsony.

Persze, ebbe a lapba erősebb cpu is kerülhet majd még, szerencsére van még hova feljebb lépni és tudtam, hogy nem fogja kihajtani a vga-t teljesen ez a cpu, de azért a limitet túlzásnak tartom.
    Továbbá a szaggatásnak se láttam helyét. Azért sokkal jobb eredményre számítottam, igaz még nem vetettem alá minden tesztnek. Még tervezek egy resident evil benchmarkot (most hirtelen ez jutott eszembe), meg a vantage-t, amiben sajna nincs korábbi eredményem.

Még az jutott eszembe, hogy nem-e a 2 db csatlakozóval van valami gond. Rá van kötve mindkettő, de hátha rossz ágra. :S Moduláris a táp és külön jön le a tápból az egyik 6 pines, de a másikat 2x4-es molexből hoztam össze és hátha úgy kötöttem össze, hogy kevés neki abból a nafta :F Csak egy tipp, nem tudom....

Új hozzászólás Aktív témák