Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Hát akkor ne tegyék bele, ha nem képesek megcsinálni.
DX11 miatt sztem leszünk bajban páran, ha majd jönnek kedvünkre való progik, és még mindig drága lesz az 5xxx széria, mert akkor már valami sebesség + is kéne, de úgy meg csak az 5870 jöhet szóba, butított verziója nem.Razermazer: Üzemmód-váltáskor előfordulhat, ha túl nagy a különbség, de ez ATI HD48xx-hiba, mert ha csak a kártyát használod, akkor is előjönne, ha nem úgy írták volna meg a biosokat, hogy elleplezze ezt a hiányosságot. Ezért használnak ugyanis 3D VRAM órajelet 2D-ben.
A drivert meg az OS-re kell megírni, és nem fordítva, ergo ha W7-en valami nem megy, XP-n meg igen, akkor az bizony driver-hiba. Benne van a nevében, hogy W7 driver, ergo minden Windows játéknak futnia kellene vele.WesTM: Ha úgy véled, tuti a bios-vezérlés, ezt nem ártana pár megfőtt kártya tulajdonosának is megmagyaráznod, driverből meg hiába pár % a dolog, ha valaki pont olyan programmal játszik, amelynél előjön; mostanában pl. többeknél is csíkozódás-probléma van régebbi kártyákon új driverekkel. Mellesleg emléxem még a HIS HD3850 IceQ3 turbo-ra, amelynél meg az összes órajel-profil 3D tuning volt, és én csináltam meg a tulajoknak a jó biost a topicban, amelyekkel aztán már rendben mentek en. tak. módban is, vagy nem emelt órajelekkel UVD-ben. Ott van még ráadásul a fogyasztás kérdése, amelyre a kártyagyártók nem nagyon gondolnak, talán azért, mert a piacok többségén nem akkora probléma egy pár Euro-val vagy USD-vel magasabb számla kifizetése, mint nálunk.
Mellesleg feltelepítettem a 9.9-re a 9.10-es drivert (csak azt), és hip-hop, megszűnt a kényszerített mód Oblivionban, nem működött HDR-rel az AA és az AF. W7-en viszont igen. Visszatettem a VGA-szűz rendszert, fel rá a 9.10-es drivert, és máris ment rendesen. Akkor most szerinted semmi driver-hiba? Persze a trükk ált. az, hogy a user úgysem használ régi programokat, tehát nem fog rájönni, ha egy-két dolgot hanyagolnak a meghajtóban. Csak van néhány elvetemült, akinek herótja van a sok agyonhájpolt szartól, amit manapság kiadnak, de ezek amúgy is az a kötözködős fajta, így aztán nem átallanak szólni, amikor hibába futnak.
Ilyenkor írják aztán más topicokban a tapasztaltabbak, akik már kikísérletezték, hogy na, ehhez a játékhoz használjatok 8.3-at, azzal megy, a másikkal 9.7-et, vagy újabbat, mert onnantól OK, stb...
Keldor papa: Megmutatja a driver hibáját.
Bírom az olyan nagy arcokat, akik nem láttak még semmi hibát, és ebből azt a következtetést vonják le, hogy mindenki más hülye.
(Köztük számos szakember.) Attól, hogy más is okozhat hibát, nem feltétlenül más okozza azt, a tudományból számos ilyen "bizonyítást" és "cáfolatot" ismerhetünk.
bigdigit: Ha ő ettől érzi különbnek magát másoknál, hagyd meg neki az élvezetet.
Fölösleges ilyenek miatt idegesítened magad. Ő majd, ha hibát talál valamiben, OS-t installál újra, meg lecseréli a hardvereit, addigra meg kijön egy jó driver, aztán megmondja, hogy na ugye, hogy a drivernek semmi baja.
Új hozzászólás Aktív témák
- GARIS - MSI GeForce RTX 3080 VENTUS 10 GB
- 2x ASUS Turbo RTX 2080 Ti (11 GB) / Frissen pasztázva / Igény esetén + EKWB vízesblokk.
- SAPPHIRE Radeon RX 5700 XT NITRO+ 8GB GDDR6 256bit videokártya
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE Radeon RX 7900 XTX GAMING OC 24GB GDDR6 384bit
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 512GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó arany színű Apple iphone 7 128GB / 12 hó jótállással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest