- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- PLC programozás
- Notebook hibák
- Házimozi belépő szinten
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- RAM topik
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Colos1
őstag
válasz
Cybertrone #23075 üzenetére
Akkor ezt is számításba veszem
(#23076) dilipok: Ki van kapcsolva az automatikus újraindulás, épp ezért fura, hogy ennek ellenére miért indul újra. Minidump készül, STOP 124 -es hiba, a hibaellenőrző karakterlánc üres, a hibát okozó cím: ntoskrnl.exe+4b18cc
Majdem ugyan az, mint amikor a procim megbukott Prime95 -ön, csak ott a hibát okozó cím ntoskrnl.exe+70740 volt.
Alapon nem próbáltam, feszt adtam a CPU-nak és az NB-nek. Anno amikor meghúztam a CPU -t 2 óra Prime95 Small + 20 perc Large FFT, amikor meg az NB -t húztam, 2 óra Prime95 BLEND lefutott. Most a GPU-t visszavettem 830-ra.
Ami még feltünt, hogy játékfüggő. Eddig AvP, Mass Effect 1 és BFBC2 közben jött csak elő, és a BC2 kivételével mindegyiknél csak 1x. Ja, meg MoH2010 közben volt egy szürke csíkos képernyőm, de ott minidump nem készült.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3081
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest