Új hozzászólás Aktív témák
-
Atimester
aktív tag
válasz
Santiagain
üzenetére
Nem is állítom, hogy most több száz ezret érne. De anno 500 ezer volt. És nem azért vettem, hogy négy év múlva eladjam 100 ezerért. Még tíz évig használni akarom. És ha akkor majd kidobom, akkor épp megérte az árát.
HDMI és Komponens összehasonlításáról már olvastam egy pár cikket. És nem jelentették ki, hogy a HDMI jobb minőségű képet adna. Sőt, meglehetősen készülék függő, hogy mi mivel passzol össze.De visszatérve az alap kérdéshez:
Egy ATI Radeon HD 5850 1GB kártyám van. Szeretnék a számítógépről egy plazma TV-t is meghajtani (HD film nézés). De a TV-nek csak komponens bemenete van. Ez a korábbi kártyámmal nem volt gond (HD4890), mert annak volt S-videó csatlakozója, amin keresztül kapcsolódó komponens kimenete is. De az 5850-nek csak HDMI van.
Szerintetek milyen kártyát vegyek mellé, hogy crossfire-be kötve a másik kártyára a TV-t is rá tudjam kötni?Volt valakinek hasonló tapasztalata?
Megoldásokra vagyok kíváncsi, nem pedig ostoba hozzászólásokra, mint pl: cseréld le a TV-d.
Köszönet a hasznos ötletekért:
(#21275) Lord Vader válasza
(#21277) kisza25 válasza
(#21284) moonguru válasza -
Chaser
legenda
válasz
Santiagain
üzenetére
Nyilván ő még annyiért vette, az hogy most mit ér egy másik történet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi