- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- Az Inteltől – nem csak az Intelnek
- Alice Recoque-kal mutatná meg Európa hogyan kell szuperszámítógépet építeni
- Pokolian jól elrejtette egyik leghasznosabb hardverét az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
"Az egyetlen érdekes dolog a számomra, hogy írtad, hogy aktív videógyorsítással nem fixálta az órajelet fullscreen... Ez viszont csak úgy lehetett, ha valamiért nem ment az UVD mód.... De gondolom, emiatt ezt nem is UVD-s módnak vetted"
Természetesen az esetet csak megemlítettem, de figyelmen kívül hagytam az ottani fogyasztást azon egyszerű oknál fogva, hogy nem is figyeltem akkor a fogyasztásmérőt.
Ha véget ért a lejátszás mindaddig 400/900 volt az órajel UVD mellett, míg az aktuális fület be nem zártam. Ha megállítottam menet közben a lejátszást, szintén nem befolyásolta a fogyasztást, tehát maradt 140W magasságában.
VGA gyorsítás nélküli lejátszást követően visszaállt az írt IDLE fogyasztási érték anélkül, hogy be kellett volna zárni hozzá az aktuális fület.
Mod
Más:
N-vidi-A
Nálam egy FSP Everest 400W viszi a húzott Q9550@3400MHz + MSI 5850OC rendszert. Konnektorból Furmark alatt kér olyan 370..380W-ot, tehát kb. 300..320W magassága a valós fogyasztás
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile (ARPG)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- World of Tanks - MMO
- Apple asztali gépek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Proxmox VE
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- 24 GB-os RTX 3090 OEM
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 8/256GB / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest