- Gépösszerakó topik kezdőknek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen széket vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrJános
aktív tag
válasz
Sárpac #11883 üzenetére
Tudom, hogy írtál köszönöm is, amint említettem oc nem érdekel meg ráadásul olyan CPU limitem lesz mit ritkán látot a világ, ( 2 x 2,8 GHz kevés lesz) de mindenre nincs pénzem sőt most még házat is vennem kell mert a mostaniba egyszerűen szét sülne itt nekem minden.
Az MSI nél nekem csak az a gond hogy csendesebb működéshez nekem kell venti profilt csinálni és nem értek ilyesmihez ( meg általában én mindent meg szívok, gari le járta után 1-2 nap és 1 hónap között már 3-4 cuccom halt be, ehhez is külön szerencse kell és nekem van hozzá bőven xd) és tartok attól, hogy valami be álhat ha elcseszem.
( modjuk te a sajátodat el tudnád küldeni?) ( ill neked húzva van-e most a kari az aktuális profilban)
Új hozzászólás Aktív témák
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station (akár 2x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest