Új hozzászólás Aktív témák
-
Ylgram1
tag
Sajnos a tomboló nyár nincs túl jó hatással a PH II tuningra.
Főleg úgy, hogy egy 6000+ gyári hűtőjét használom.
Légyszi ajánljatok egy 940-re való jó kis hűtőt nekem.3500-ig megy most a proci, de 60 fok felett van a hőmérséklete.
Szerintem ez az állandó hasonlítgatás a QXXXX és az X4 között, teljesen felesleges.
Több értelme lenne a K10 vs. K10.5, vagy K10.5 vs K10.5 -nek.
Más platform, más lehetőségekkel, más ÁRAKON!Üdv
Ylgram -
Ylgram1
tag
válasz
slett27 #4407 üzenetére
slett27, szerintem egy próbát megér, az első alkalommal a BIOS-ban állítsd be a CPU feszültségét, utána már nem lehet gond.
Pár forumozó az ASUS oldalán sikerrel próbálkozott a 1701-es BIOS-al. [link]
Ha azzal nem boldogulsz az egyel korábbi is működhet 1601 [link]
Sok sikert a próbákhoz.
Végleges megoldásnak egy rendes "alávaló" alaplap beszerzését javaslom.U.i: Nekem kb a 4. BIOS-al éledt fel a 940-es az M2N32-SLI-ben.
Üdv
Ylgram -
Ylgram1
tag
Szia!
Bár nem én vagyok az etalon a 940-es gazdák között, nekem az X2 6000+ gyári hűtője (full réz, 2 cső) hűti a procit 3600 MHz-en és még ha ingadozik is a hőmérséklete, 55 fok fölé nem nagyon megy.
Ebből gondolom, hogy a jelenlegi hűtőddel nyugodt szívvel belevághatsz a vásárlásba.Üdv
Ylgram -
Ylgram1
tag
A proci hőmérséklettel nekem is vannak problémáim. Bár én a BIOS-ok cserélgetésével tudom változtatni
Valami nagyon nem kerek az alaplapommal.
Valami jófajta hűtőt ajánljatok! A Z 9500 AM2 megtenné?Amint hazaérek angliából megvizsgálom a NB freki kérdést. Hátha van még egy kis tartaléka a procinak.
Köszi az adatokat.
-
-
Ylgram1
tag
válasz
- = Zk = - #4380 üzenetére
Hasonló cipőben járok, mint te a 940-el.
Az enyém sem akarja az igazságot 3600 Mhz felett. Se szorzó se fesz se fsb emelést nem tűr. Pedig ahogy itt olvastam, ezekben kéne még tartaléknak lennie.Sajnos az alaplapon "csak" egy sima AM2-es ASUS M2N32-SLI Deluxe, igen nehezen kelt életre benne a proci. Csak egy régi BIOS-al indult el, az viszont nem ismeri fel a procit. Lehet, hogy az alaplap okozza azt, hogy nem tudok 3.6 fölé menni.
Azt hiszem, hogy a NB és HT frekik sem mennek benne optimumon.A most futó típusok közül tudnátok ajánlani egy jó kis alaplapot a 940-hez?
Ha jól tudom, akkor csak DDR2-t képes kezelni. Eddig nForce-ot használtam az AMD prociaimhoz és tök jók voltak, az AMD chipset-et nem ismerem.Ja még 1 dolog, csak úgy működik a windows, hogy az 1066-os ramok 800-ra vannak visszavéve
Van pár anomália a rendszerben.
Üdv
Ylgram
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HTPC (házimozi PC) topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest