- Jelentősen átdolgozná stratégiáját az ARM?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Steam Deck
- Asztrofotózás
- ZIDOO médialejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- TCL LCD és LED TV-k
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Új hozzászólás Aktív témák
-
egera24
tag
válasz apollo12 #10258 üzenetére
Nekem 7800xt van (Sapphire Pulse). Nekem is ez a tapasztalatom. Overwatch, Delta Force nem futtatják 100%-ra a GPU-t, viszont 1100mV alatt egyszerűen elszállnak és driver timeout-ot kapok. Nem is nagyon tesztelgettem őket, beállítottam rájuk egy-egy gaming profile-t stock beállításokkal.
Ezzel szemben egy Elden Ring vagy épp Cyberpunk 2077 simán elfutnak 960mV-al. Ugyanez a benchmark és stressteszt programokkal is. -
Micsurin
nagyúr
válasz apollo12 #10258 üzenetére
Max -12mV ami megy neki? Ezt mikor elsőre írtad már akkor meglepett. Másnap vittem volna vissza 14 napon belül, ha ennyire B szériás diet fogok ki... fixen menne az lentebb kényelmesen még csak játszani kell vele. Egész jól lemennek ezek a kártyák. (7700, 7800 és 7900xt is amik a látókörömben voltak eddig)
Krisz0418 CP2077 / Helldivers 2* / nem rég ajánlott f2p shooter / Metro Exodus*, a *-osak nekem extrém hamar kihozták ha volt valami. Ha ezekben 1-2 órát már elfutott akkor 99%-ban stabil pontot találtam.
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- Biztonsági okokból fogná vissza a befektetéseket az EU
- Politikai mémek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Jelentősen átdolgozná stratégiáját az ARM?
- Külpolitika
- Assetto Corsa EVO
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Vicces képek
- További aktív témák...
- ASUS GeForce RTX 4080 TUF GAMING (TUF-RTX4080-16G-GAMING) videokártya 16GB
- ASUS STRIX GAMING OC EDITION / GTX 1080 TI 11G
- ASUS RTX 4070TI SUPER 16GB RAM HUN GAR
- KERESEM / GIGABYTE AORUS RTX 3080 XTREME 10GB / GIGABYTE AORUS RTX 3090 XTREME / ORSZÁGOSAN
- PNY GeForce Quadro RTX A2000 6GB -ÚJ/AKCIÓ/OEM-