Hirdetés
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- Milyen alaplapot vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós kamerák
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
KROK640
üzenetére
Fent van a neten, idei frissítés. Megfelelő keresési szavakkal találatom lett az ISO- ra, és a szerkesztőt is mellékelik. Célirányosan felkészített XP váz is van de darabokra szedve, ahogy nézegettem(bár nem értem rendes mélységeiben, XP- re nem portoltam a DOS programozási tapasztalatom). Mellé van téve - a modern hardverek driverei, telepítő scriptek, inf- ek átírva XP- re. A saját készlete mellé még belinkeltek egy 30GB- os driverpakkot is, mely torrenttel szedhető le.
A szerkesztő a root könyvtárába dolgozik, ha van ott XP ISO, akkor azt moddolja, ha nincs készít egy újat, a beállított paraméterekkel.
Csak tanulmányozni kellett kicsit, a mellékelt magyarázatot olvasgatni. Valamint találtam egy emberkét, aki már szerkesztett vele RyZenre, tömören utalt rá mely modulokat érdemes aktiválni.Csodálkozom hogy a HOC- sek nem csaptak még le rá, nem látok sehol Zen vagy utolsó genes Inteles eredményeket. Vagy nem találták meg
, én lennék az első aki összelapátolta az infok alapján 
Asszem azért képes szabályozni a procit mert a Win7/8.1 drivereket moddolták visszafele, hogy az XP elfogadja.
(#85333) jokeph : megnézem ma asszem a 6600GT- vel, ha elindul a lapban ilyen régi kártya, esély van, a 8600GTS volt a legrégebbi amit próbáltam, az ment rendesen. Mondjuk a tuningnak nem annyira kedvez a mostani idő, a lakásban is kezd melegebb lenni.
(#85338) KrenAtesz : 70 fok ilyen melegben a trioval, az jó. Szép eredmények, igazi kemény-(fél)retro.
(#85339) MasterDeeJay : Inno mighty3d voodoo2 nem működött nem értem miért bár ez már 10+ éve volt - ezt elküldted anno nekem, nálam megy, ahogy már linkeltem is néha a 3DM99 eredményét, melynél magasabbat még nem láttam sehol.
(#85340) jokeph :
, a Xeonnal már közelítesz a csúcstartó eredményemhez, bár bizakodok benne hogy a Zennel feljebb tudom tenni a lécet. -
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kuponkunyeráló
- Bestbuy játékok
- Milyen alaplapot vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kapható a strapamobil, aminek kikapcsolása nélkül lehet kicserélni az aksiját
- További aktív témák...
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- Intel Core i7-8700 6-Core 3.2GHz LGA1151 Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 9 3900X 12-Core 3.8GHz (64M Cache, 4.6GHz) AM4 Processzor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vadiúj Dobozos Asus Lap! Kèszleten!
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
, én lennék az első aki összelapátolta az infok alapján 
, a Xeonnal már közelítesz a csúcstartó eredményemhez, bár bizakodok benne hogy a Zennel feljebb tudom tenni a lécet.
DarthSun