Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- E-book olvasók
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Hardverkiállítás a hónap vége felé közeledve
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yutani
nagyúr
válasz
Pikari
üzenetére
Egyébként érdekes, hogy 95'-ben a saját magam fejlesztett 486 DX2/66 gépet úgy adtam el, hogy ceruza elemes BIOS aksi kiváltót kellett a gépbe rakni, amit boltban lehetett kapni akkoriban. Mennyi idős lehetett az alaplap? Nem bírt sokat az az aksi, biztos valami alsó polcos darab volt.
-
arn
félisten
válasz
Pikari
üzenetére
Koszi, mar nem emlekszem a reszletekre… nagyon akartam 94es dx4 buildet, de epitos alkatreszekbol vhogy sehogy nem akar osszejonni. Az is fura, hogy pl a legnepszerubb asus lapok 94 masodik felebol szarmazo biosai is csak p24t neven ismertek fel, pedig a vrm tamogatas mar rajtuk volt.
Brand, laptop gepben valoban megjelent 94 apr kornyeken, de nekem gyanus, hogy az intel csak nekik adott el procit. Eddig azt hittem az ara miatt vannak kizarolag 95os dx4 buildbol szarmazo alkatreszek, de egyre inkabb biztos vagyok benne, hogy dx4bol nem is nagyon lehetett 94 nagy reszeben gepet epiteni. Vhol 94 vegen jott a dx4 overdrive is, az amd 95re dobta piacra a sajat dx4et, ez felezte az arakat, a piac biztos hogy ekkor kezdte a dx2 helyett favorizalni.
Jo lenne par kulfoldi epitos arlista is, mert mi par korrel le voltunk ekkoriban maradva, arra tisztan emlekszem, hogy amikor 94 majus-jun kornyeken svedeknel jartam es gyujtottem ilyen listakat, ott mar p90ek is voltak az ilyen listakban (nyilvan ujdonsagkent), ami kb egybeesik a pcmagos p90 cikkekkel. De hogy a dx4el mi volt, az teljesen kodos, es nehez osszerakni ezt a kepet igy utolag, en 95 nyaran epitettem ilyen gepet, 94ben meg dxrol abrandoztam.
Új hozzászólás Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Beköszöntött az űrinternet kora
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Wuthering Waves
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Vezetékes FEJhallgatók
- Gumi és felni topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Intel Core i3-8100 100% tesztelt, hűtő nélkül
- Intel Core i3 / i5 6 7. generációs processzorok tesztelt, hibátlan, LGA1151 foglalat
- AMD Ryzen 5 5600X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-8700K (LGA 1151 v2) Processzor
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XT 20GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
DarthSun