-
PROHARDVER!
AMD Gaming Evolved (Raptr)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zack0079
csendes tag
Yagami: Esetleg megpróbálhatod, hogy nem adod hozzá a game-et, hanem simán elindítod a Raptr futása mellett, hátha felismeri, habár nem fűzök hozzá túl sok reményt.:S
Balázs: Nemtudom a BF-el mi a helyzet, én mondom próbáltam, hogy melyik verziót indítja azt én nemtudom, de olvastam híreket, hogy valamelyik client update-ban volt erre egy frissítés...
Amúgy most már a BF3-al is sikerült szembekerülnöm, pengén fut a játék, de ha csak simán megy a játék mellett a Raptr, akkor olyan hihetetlen akadás van BÁRMILYEN grafikai beállítás mellett, hogy húha. Multi/Single egyaránt. Balázs, elvileg te tesztelted és jól ment. Szerinted mi lehet a baj?
Lefrissítettem az AMD drivert a legfrissebb 14.6-os bétára, de 14.4-el is próbáltam...A raptr app is up to date. Nem értem 
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Revolut
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- FOTÓS beárazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Ableton Live 12 Suite Education
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Apple iPhone Air 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
- Apple iMac 21,5" 2015 Late / 8GB DDR3 / 1TB HDD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- AKCIÓ! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Lefrissítettem az AMD drivert a legfrissebb 14.6-os bétára, de 14.4-el is próbáltam...A raptr app is up to date. Nem értem