- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- BIOS frissítés
-
PROHARDVER!
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ViZion
félisten
válasz RoSSo3 #31678 üzenetére
Az alaplapod topikjában olvass vissza, vannak részletes beállítások, magyarázattal.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Taifa Díaz
őstag
válasz RoSSo3 #31678 üzenetére
Előzetesen egy alulfeszelést tudnék javasolni. Ugyanilyen cpu nálam - igaz, másfajta lapban - 1, 325 V-tal tudja stabilan a 4 GHz-et, a gyári 1.4 V helyett. A lapod és a hűtőd is figyelembe véve, nálad meg lehet próbálkozni az 1.3 V-tal, vagy egy-két lépcsővel még talán ezalatt is.
Life's a game I cannot win (Type O Negative: Everyone I Love is Dead)
-
ViZion
félisten
válasz RoSSo3 #31683 üzenetére
Felül: fórum katt, keresésbe Asus M5A... Majd keresőbe tuning, és a vége felé van EZ. Ez előtt van a Te lapodhoz is jópár dolog, de sztem ezekből is ki tudsz indulni. Ha kínai, akkor logouton van Phenom és k10 tuning leírás, részletes, azt átolvasni, de topikban is érdemes rákeresni.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Taifa Díaz
őstag
válasz RoSSo3 #31682 üzenetére
Az alulfeszelés a hőmérséklet "baráti" értékeken tartása miatt javasolt, elsősorban nem csúcskategóriás hűtőknél. Bár a tiéd jófajta, ez soha nem árthat. Ebben is, és még sok hasznos dologban tényleg csak a lapod topikjában tudnak konkrétan segíteni.
Life's a game I cannot win (Type O Negative: Everyone I Love is Dead)
-
ViZion
félisten
válasz RoSSo3 #31687 üzenetére
Mivel a beállításokat tesztelni kell, így értelem szerűen telepítés után lehet tuningolni. Persze van alap, amit biztosan visz, de ha nincs még vele tapaasztalatod, akkor ne babráld, csak miután minden fent van.
-
Jester01
veterán
válasz RoSSo3 #39109 üzenetére
A konfigodat írd be az adatlapodra, a kérdéseddel pedig szerintem fáradj át a Nem indul és mi a baja a gépemnek topic-ba.
Jester
-
04ahgy
nagyúr
válasz RoSSo3 #61323 üzenetére
Ennél a típusú alaplapnál nem kizárt az alaplap hiba. Frissíts BIOS-t, ha nem a legutolsó van rajta.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
Darmol
senior tag
válasz RoSSo3 #61323 üzenetére
Bocs ha kicsit elkéstem a válasszal de nekem volt ilyen hibám.
A táp részlegesen szállt el és nem adta le a szükséges teljesítményt.
Átverős mert az alaplap és a részegységek kaptak delejt ezért olyan mintha elindulna, de a procinak már nem jutott elég, ezért a hiba. Nálam konkrétan a CPU megtáplálás volt elégtelen.
A legolcsóbb javítás a táp kondenzátorainak a cseréje (párszáz HUF ha nem szervíz csinálja).Aki azt mondja "nem tudom elhinni az igazságot" az naiv. Aki azt mondja "nem akarom tudni az igazságot" az ostoba. Aki azt mondja "az igazság tilos" az gonosz. Aki azt mondja "én határozom meg az igazságot" az beteg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Ukrajnai háború
- PlayStation 5
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor!
- AMD Ryzen 5 2600 6-Core 3.4GHz (up to 3.9 GHz)OEM Processzor!
- AMD Ryzen 5 1600 6-Core 3.2GHz (up to 3.6GHz) AM4 OEM Processzor
- AMD FX-8320 8-Core 3.5GHz AM3+ Processzor
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest