Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen széket vegyek?
- Apple asztali gépek
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
válasz
S_x96x_S
üzenetére
Még az előzőhöz:
Nem tudom mennyire lehet cpu tervezési tudást egyik és másik ISA-val működő cpu-nál is felhasználni. Vajon bármi ami a zen, az egyértelműen és azonnal ugyanolyan jó, vagy jobb Arm cpu-vá válna ugyanazon csapat keze között?
vagy miközben persze figyelni kell fél szemmel, hogy mi van a konkurenciánál, meg hogy működik az Arm mag, összeszedni a jó ötleteket, stb, azért profi x86 és profi Arm mag készítéséhez két külön, gyakorlott csapat kell?A roadmaphoz:
Elég érdekes. Ezt már többször mondtam, tudom, az unalomig ismételgetem. Itt az M1 az AMD nyakán. Jó, desktop CPU-k terén még csak gyülekeznek a felhők és persze M1-et nem lehet Az apple-től függetlenül vásárolni. De ez a roadmap eléggé ráérős ezzel a zen3+-szal, nem?Az Arm irányából érkező fenyegetés ellenére lazítana az AMD a feszített fejlesztési tempón? Milking? Vagy ennyire nincs hozzáférése az 5nm-es gyártósorokhoz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 FE, 8/128, tengerészkék
- ZBook Power 15 G10 15.6" QHD IPS Ryzen 9 PRO 7940HS Radeon 780M 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Garmin Epix Pro Sapphire (51mm)
- Zalman WATTTERA ZM800-EBTII 800W táp - GARIS!
- Dell Precision 7530,15.6",FHD,Xeon E-2186M,32GB DDR4,256GB SSD,P2000 4GB VGA,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Bontatlan iPhone 16 Pro (128 GB) (rendelhető)
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest