- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Samsung LCD és LED TV-k
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Autós kamerák
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen TV-t vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elessar19'
csendes tag
köszi a gyors választ..
kár érte..pedig már kezdtem reménykedni.:
-
Elessar19'
csendes tag
Sziasztok!
Van egy 2800+ bartonom egy asus a7n8x-e delux lapban és egy glacialtech 25xx pro hűtőm.
Az lenne a problémám, hogy elvileg nem lockos a proci,mert mind a szorzót mind az Fsb-t tudom állitani.
de miután kilépek a boisból egyszerűen nem hajlandó elindulni a gép..csak a monitor kapcsol ki és a gép zümmög,de semmi jele annak ,hogy valami is történne..igy 1 perc után kikapcsolom a gépet és utánna minden megy, mintha mi se történt volna. visszaállitom biosba és utánna már normálisan bootol.
Akkor lockos a porci vagy kéne biost frissiteni?(még nem volt)
vagy csak én vagyok láma az ügyben?
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest