Hirdetés
-
PROHARDVER!
Téma összefoglaló! Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, és használd a keresőt!
Az összefoglalóban pár helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek! gyűrű
Új hozzászólás Aktív témák
-
esicyhun
tag
Szia!
Bocsi, csak most jártam errefelé. Hasonlóan van beállítva, ahogy nálad, csak amazon.de-t használok. Valós német cím nekem is be van írva az amazonon, fizetéshez szintén Revolut kártyával, és nekem is default a cím és a kártya is fizetésnél. Mondjuk a revoluthoz tartozó cím nálam magyar. Sticken nem megy a letöltés, de megpróbálom, ahogy írtad a weben keresztül, kíváncsi vagyok. MIndenesetre köszi a tippet, majd írok sikerült-e.
-
contaxg
veterán
Ez olvasható nálam: To improve your Amazon purchasing experiences, set a preferred payment method vagyis nálam nincs beállítva semmi fizetéshez és megy
Igaz jó kétéves a kütyü, németből jött és UK-ra lett regisztrálva.
Új hozzászólás Aktív témák
● Kérdés előtt olvasd el kérlek a téma-összefoglalót!
● Hirdetni a HardverAprón lehet , itt a topicban mellőzzétek,
ahogy hirdetések linkelését is !
● Egymást tartsuk tiszteletben.
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest